Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove sankcije
Povratak na članak

Amerikanci protjerali deset ruskih diplomata

Američka vlada pokrenula je diplomatsku i financijsku ofenzivu protiv ruskih dužnosnika i poslovnog sektora. Kazna je to Rusima za seriju nedjela, od kibernetičkih napada do aneksije Krima.

Komentari 17

MP
miroslav.petkovic.7564
21:21 15.04.2021.

Evo sad slusam na TV u Moskvi jedna americka analiticarka kaze ovaj svjet polako klizi u pakao...Tisuce nuklearni raketa je okrnuto prema Rusiji i takoder tisuce Ruski okrenute prema nama...Svjet moze poci brze nego sto mislimo kataklizmi..Zasto sve starcu Bidenu sve to treba rece njihova politicarka. Rusi sad rekose davno su Ameri preski crvenu liniju nema povlacenja znaci dno je dotaknuto..U Ameriici ima pametni ljudi koji ne zele rat.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:42 15.04.2021.

Dobit ce ameri brzo odgovor rekose na TV u Moskvi vjerovatno ce ih sankcionirat u svemiru protrat Astronaute, jer lete na njihovin aparatin jer svoja neznaju napravit...Rekli su im da u sirokum luku zaobilaze Krim kazu moze se desit ko brodu Donald Cook da mu otkaze elektronika pa zbrisa u Siriju..Kazu rusi trebali smo davno snjima ostro jer oni raspoznaju rjeci sile onda se umire..Nisu rusi naoruzavali Amere u Avganistanu kao sto su to Ameri radili za vrjeme Sovjeta u Avganistanu koji su bili pozvani od legalne vlasti..Eto Ameri izgubise rat u Avganistanu protrase ih Talibani nakon dvadeset godina.Totalni poraz fijasko.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:14 15.04.2021.

To sve govori o ovim jadnim i nemocnim propalim diktatorima,koji su toliko nemocni protiv Rusije,da neznaju vise stabi s tim mocnim Putinom,nego opet sankcije,o koliko jada i bjede na tom jadnom i nemocnom zapadu.

VL
Avatar prgavi
prgavi
13:55 16.04.2021.

Britanska glad u Indiji razlikuje se od Staljinovog gladovanja. Američke invazije i širenje razlikuju se od ruskih. Bombardiranje Srbije i otimanje dijela njenog teritorija razlikuje se od Krima. Zabrana, cenzura, sranje, pranje mozga i prešućivanje u američkim masovnim medijima ili društvenim platformama razlikuje se od onoga što rade "državno sponzorirana" prodajna mjesta. Langley je izmislio savršen je alat za Carstvo... "podijeli i osvoji". Ili ste s nama ili ste protiv nas.

VL
XA
xaron
21:58 15.04.2021.

US ima previße unutarnjih problema sa rasnim, etničkim, relogioznim, socialnim ...tenzijama da bi se upuštali u vanjske avanture.

VL
Avatar kenshi
kenshi
18:51 15.04.2021.

Biden će izazvati građanski rat u Americi i svijetski rat u isto vrijeme!

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
23:07 15.04.2021.

Ako ameri mogu protjerati deset baćuški, pitanje koliko će Rvatine odraditi. Triba se dokazati. Samo moraju paziti kad budu radili popis da ne protjeraju i mileka koji čuči u kućici ispred veleposlanstva.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
19:34 15.04.2021.

Sankcije pojačavaju rusku ekonomiju.

VL
FR
franjo2
19:37 15.04.2021.

Podrška Amerima. Rusija je zločinačko gnijezdo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.