Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA U POZADINI

Amerikanci objavili kad kreće invazija, Putin bijesan. Rat u pozadini već traje, ključ je u Alžiru?

Ukraine's biggest national flag on the country's highest flagpole and the giant 'Motherland' monument are seen at a compound of the World War II museum in Kyiv
VALENTYN OGIRENKO/REUTERS
13.02.2022.
u 18:56

Iako su se svi nadali smanjenju napetosti nakon telefonskog razgovora američkog predsjednika Joea Bidena i ruskog kolege Vladimira Putina, napetosti oko Ukrajine i dalje se ne smiruju. Biden je zaprijetio Putinu "brzim i teškim posljedicama" u slučaju invazije na Ukrajinu. Prema izvorima Kremlja, Putin je kolegu Bidena upitao zašto širi toliko laži da će Rusija napasti Ukrajinu i s kojim ciljem to radi, ističući kako je "histerija o navodno neizbježnom ruskom napadu na Ukrajinu dosegla vrhunac".

Komentara 95

PR
prokurator
02:17 14.02.2022.

putlerko pobjesnio. pa se još sjetio da nema ni 170 visine. pa je još više pobjesnio. ukrajina će ispaštati zbog toga.

Avatar Mario1000
Mario1000
20:16 13.02.2022.

Šta kaže veliki vojvoda milanovix nesta se skrio

IN
Indy500
10:55 14.02.2022.

Ukrajinu su stvorili boljševici 1927 godine... pitanje je dokle će postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?