Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokus: Noćas NASA na vatreno krštenje lansira raketu koja nikada nije iskušana, a plan je da ona postane temelj budućih letova s posadom
Povratak na članak

Amerikanci lansiraju raketu koja zamjenjuje Space Shuttle

Mnogi sumnjaju u uspjeh lansiranja, a o tome ovisi budućnost SAD-a u svemiru.

Komentari 5

SE
Seth
10:37 26.10.2009.

Čudno mi je da Ameri rade polu eksperiment.

VL
OB
-obrisani-
09:44 26.10.2009.

Jako pesimistican clanak g. Kisa! A Ameri su uvijek vrlo optimisticni, za razliku od nas Europljana! Ako taj test ne uspije, uspijet ce sljedeci! Iz svakog se neuspjeha nesto naucimo! PS. Kad su zapdni novinari i stricnjaci po prvi putt pustenu u ruski Bajkonur, u centralnoj su zgradi vidjeli portrete svih poznatih ruskih astronauta poslije Gagarina. Ljevo od Gagarina bilo je jos 7 portreta nepoznatih lica. Na pitanje zapadnih novinara, koji su to ljudi, novinari su dobili odgovor: \"To su oni junaci, koji su umrli prije Gagarina!\"

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
09:57 26.10.2009.

sretni sizif: Izmisljas gluposti!

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
10:01 26.10.2009.

sretni sizif, necemo sad prisikjavati Siptare da budu objektivni kad su u pitanju Rusi.

VL
OB
-obrisani-
10:30 26.10.2009.

Patite, mrzitelji USA, prijatelji Rusije, jugonostalgicari, komunisti, naci-djihadljije i velikosrbi! Direktor testa Jeff Spaulding prije 12 uri: \"I\'m very happy to report that we are tracking no problems and the vehicle is in great shape.\" \"Raketa je u odlicnom stanjustanju i do sada nikakvih problema ...\" He he, neki ce biti jako zalosni ako test uspije, i jako sretni u suprotnom slucaju. Pa i da taj test ne uspije, onda ce sljedeci - ipak su Ameri u razvoju jednu svijetlosnu godinu prije drugih ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.