Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Dubrovniku

Amerikanac pao sa zidina na terasu samostana, još se bori za život

Dubrovnik - zidine
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
16.05.2019.
u 21:04

Zasad nije poznato je li riječ o nesretnom slučaju ili je pad prouzročen na neki drugi način.

Američki državljanin (79) koji je danas je oko 15 sati pao sa dubrovačkih zidina nalazi se na Odjelu intezivne njege bolnice u Dubrovniku. Dr. Marijo Bekić, ravnatelj OB Dubrovnik kazao je kako strani državljanin nije izvan životne opasnosti, ima ozlijede više organskih sustava i višestruke prijelome, piše Libero portal

Državljanin SAD-a pao je sa dubrovačkih zidina na terasu franjevačkog samostana

- Ne znam detalje, no kako su mi ispričali, posjetitelj se nagnuo preko zidina i pao na terasu franjevačkog samostana. Pad je preživio, stigla je hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - rekao je  za Dubrovnik.net Lukša Hanza iz Društva prijatelja dubrovačke starine koje upravlja dubrovačkim zidinama.

Iz policije su kazali kako je čudo da je turist preživio pad te da će nakon očevida utvrditi je li riječ o nesretnom slučaju ili je pad prouzročen na neki drugi način.  

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar NeNormalan
NeNormalan
17:10 16.05.2019.

ulovia dobar vitar, e

BI
Biouskoli91
20:49 16.05.2019.

... al' da vis' kakav selfie je zato uvatia!!n

Avatar salaso
salaso
17:27 16.05.2019.

Pa kako...baš je sigurno...sigurno si je malo pomogao nekim stimulansima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije