Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLEVETA

Amerikanac tuži Washington Post, želi 250 milijuna dolara

Foto: YouTube
20.02.2019.
u 12:45

Priča o videu koji se vrtio po gotovo svim američkim medijima, a zbog kojeg su mediji krivo optuživali studenta da se ruga Indijancu, dobila je svoj nastavak.

Student koji je bio uključen u "sukob" s američkim domorodcem odlučio je tužiti američki Washington Post zbog krivog izvještavanja o incidentu, prenosi Independent.

Pripadnik katoličke srednje škole Nick Sandmann, podnio je optužnicu za klevetu protiv novina za koje tvrdi da su ga "namjerno krivo" prikazali, a sve to zbog njihove "pristrane agende" protiv predsjednika Trumpa. On zahtijeva čak 250 milijuna dolara za pretrpljenu duševnu bol.

Podsjetimo, ovaj 16-godišnjak nosio je kapu na kojoj piše "Make America Great Again" (eng. Učinimo Ameriku opet velikom). Taj slogan je bio korišten u Trumpovoj predsjedničkoj kampanji.

On se zajedno sa svojim kolegama našao u Washingtonu kako bi prosvjedovao protiv abortusa.

Iako nekoliko tinejdžera jest bilo uhvaćeno u konflikt sa starijim Indijancem, Nick nije bio među njima. Ali upravo je Nick bio uhvaćen na slici koja je trebala govoriti sama za sebe, ali baš suprotno, slika je prikazivala neistinu koja je na društvenim mrežama izazvala lavinu bijesnih komentara tzv. social justice warriora.

U optužnici protiv Washington Posta stoji da je The Post (kako Amerikanci često zovu te novine) orkestrirao "kampanju" usmjerenu protiv gosp. Sandmanna zato što je "bijelac katolik"

Iz novina su odgovorili da trenutno pregledavaju kopiju optužnice i planiraju sljedeće korake u "žestokoj obrani" koju će iznijeti.

Pukla mu vreća sa smećem kad ju je bacio u kontejner

Komentara 4

CR
cromak
17:10 20.02.2019.

Tako se u americi pare zaradjuju neko te posere trazis milione dolara. A kod nas ubice se setaju po Vukovaru ,komunjare kradu na sve strane pljackasi se vesele. A oni koji su branili bili za dom spremni i zivot dati sjede u zatvorima i van zatvora bijeda do kraja. A nasa "Presjednica"vadi drog dilere iz zatvora jos ga opravdava da je bolestan da ga treba osposobit da nam truje nasu djecu pametnom dosta i previse.

ZI
zimerman
20:47 20.02.2019.

Nadam se da ce dobiti na sudu , ljevicarska propaganda je postala nesnosljiva .

Avatar mofo
mofo
17:40 20.02.2019.

Pa vi sami ste na isti način o tome pisali u jednoj kolumni, i to čak nakon što se otkrila prava priča... I nisu tužili samo wapo već i hrpu drugih medija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije