Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peking osudio potez
Povratak na članak

Američki Senat usvojio prijedlog Zakona o ljudskim pravima u Hong Kongu

Usvojeni prijedlog Zakona o ljudskim pravima i demokraciji u Hong Kongu bit će upućen Predstavničkom domu Kongresa, koji je ranije usvojio sličan akt.

Komentari 4

Avatar southman
southman
07:44 20.11.2019.

KP Kine bi to ugušila u krvi ali na sreću pregovori sa SAD i osuda u svijetu ih priječe u tome.

VL
MA
mateivic1
07:18 20.11.2019.

Puna podrška Trumpu.

VL
Učitelj
11:02 20.11.2019.

Hongkongianci su navikli živjeti u zapadnoj demokraciji i nikako im ne odgovara približavanje demokratskim blagodatima Kine gdje se za izraženo mišljenje suprotno komunističkoj partiji strelja. Razumijem ih, i sami smo slično prošli u crknutoj tvorevini.

VL
DU
Deleted user
00:36 21.11.2019.

super to znaci da ce se i u americi smjeti paliti policiju i gadjati ih lukom i srijelama i naravno ako se americki kriminalac nadje u honkongu nece moci biti izrucen americi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.