Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika

Američki Hrvati opet stipendiraju studente iz Hrvatske i BiH

studenti
Davor Javorović/Pixsell
06.05.2010.
u 12:37

Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, i ove godine stipendira studente iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Uz proslavu 20. obljetnice svoga postojanja Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, i ove godine stipendira studente iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Oni koji planiraju upisati na jesen prvu godinu studija na nekom od hrvatskih sveučilišta, ako zadovolje kvalitetom studija, stipendija im se produljuje na sve četiri godine. Prednost za stipendije imaju izvrsni učenici i oni slabijega imovinskog stanja.

Svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na internetskim stranicama www.croatianscholarship.org ili www.csf-hrvatska.hr.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
13:17 06.05.2010.

Pohvalno, treba još više ovakvih akcija.

OB
-obrisani-
15:49 06.05.2010.

pohvalno,naše izdajice u vladi hoće da Hrvatima iz dijaspore zabrane pravu glasa , daj moji Hrvati iz dijaspore nepodržavajte ništa ,dali ste siguri da vam naši vladari nešalju ove srbe što imadu džabe školovanje jer nisu ovde samo Hrvati imama smeća na sve strane a najviše u vladi budite oprezni ko vam dolazi podmišćaju vam decu, onda poslje će se smijat kao izdajica Mesić i reće da ste glupi u dijaspori.

CE
cericzel
13:10 07.05.2010.

Baton, Malo lončiće pomiješao? Ili ti sve u jedan lonac..; kakve veze imaju ove stipendije s (dao bog usvojenim) prijedlogom da dijaspora ne može glasati na izborima u RH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije