2 3°C
 • Boras:

  Al najbolje mi je ovo,,,,neprijateljski zrakoplov........Zar je taj sirijski zrakoplov letio nebom iznad amerike ili????

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  srušio je sirijski zrakoplov u skladu s pravilima ratovanja američke vojske.......znaci pravila ratovanja americke vojske su da ode u tidju zemlju I srusi avion te zemlje I to bez objave rata .

 • Avatar Viking1986
  Viking1986:

  Nažalost ameri neće dopustit poraz islamističkih terorista u siriji ! Sa ovim upornim napadima na assadove snage oni podlo provociraju ruse koje žele uvući u veći sukob koji bi mogao prerasti u totalni rat ! Amerika,izrael,saudijska arabija ne žele prihvatit ... prikaži još! realnost da assada neće uspjeti maknuti i postavit radikalne vehabije na vlast ! Sad amerima prijeti totalni poraz jer assadove snage su već na granici sirije i iraka ! Sad sa mogu spojit kopnenim koridorom sa iranom i tu prijeti velika opasnost za dzihadiste ! Ameri čak pregovaraju sa isilom i dogovaraju sa njima mirno prepuštanje njihovih pozicija u zamjenu za to da se ovi idu borit protiv assadovih snaga kod deir ez zora koji je već mjesecima pod totalnom opsadom ! Nažalost malo ljudi ovo kuži ! Ameri napadaju nelegalno legitimne snage međunarodno priznate vlade ! Ameri su agresori koji pomažu teroriste ! Sad je pitanje koliko će strpljenja imati putin ..

Još iz rubrike Vijesti

Naslovnica 16.12.2017.
26
DANAS U VEČERNJEM

Biskup Škvorčević: Hrvati i Srbi upućeni su jedni na druge

španjolska policija
Akcija u Španjolskoj

Uhićen srpski 'Rambo': U Italiji je ubio dvoje ljudi, a u Španjolskoj još troje

4
kuća na poklon
Žele je se riješiti

Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom

6