134 4°C
 • Boras:

  Al najbolje mi je ovo,,,,neprijateljski zrakoplov........Zar je taj sirijski zrakoplov letio nebom iznad amerike ili????

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  srušio je sirijski zrakoplov u skladu s pravilima ratovanja američke vojske.......znaci pravila ratovanja americke vojske su da ode u tidju zemlju I srusi avion te zemlje I to bez objave rata .

 • Avatar Viking1986
  Viking1986:

  Nažalost ameri neće dopustit poraz islamističkih terorista u siriji ! Sa ovim upornim napadima na assadove snage oni podlo provociraju ruse koje žele uvući u veći sukob koji bi mogao prerasti u totalni rat ! Amerika,izrael,saudijska arabija ne žele prihvatit ... prikaži još! realnost da assada neće uspjeti maknuti i postavit radikalne vehabije na vlast ! Sad amerima prijeti totalni poraz jer assadove snage su već na granici sirije i iraka ! Sad sa mogu spojit kopnenim koridorom sa iranom i tu prijeti velika opasnost za dzihadiste ! Ameri čak pregovaraju sa isilom i dogovaraju sa njima mirno prepuštanje njihovih pozicija u zamjenu za to da se ovi idu borit protiv assadovih snaga kod deir ez zora koji je već mjesecima pod totalnom opsadom ! Nažalost malo ljudi ovo kuži ! Ameri napadaju nelegalno legitimne snage međunarodno priznate vlade ! Ameri su agresori koji pomažu teroriste ! Sad je pitanje koliko će strpljenja imati putin ..

Još iz rubrike Vijesti

Kolumbija

Hrvatski državljanin dobro, kolumbijska policija traži napadače

Predstavljen je luksuzni parfem u Donjem Vidovcu
Donji Vidovec

Predstavljen parfem s listićima zlata

Policajac je uhićen zbog 50 eura mita
Koprivnica

Prometni policajac uhićen zbog primanja 60 eura mita

3