4 17°C

VIP izdvaja za Vas

 • Boras:

  Al najbolje mi je ovo,,,,neprijateljski zrakoplov........Zar je taj sirijski zrakoplov letio nebom iznad amerike ili????

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  srušio je sirijski zrakoplov u skladu s pravilima ratovanja američke vojske.......znaci pravila ratovanja americke vojske su da ode u tidju zemlju I srusi avion te zemlje I to bez objave rata .

 • Deleted user:

  Nažalost ameri neće dopustit poraz islamističkih terorista u siriji ! Sa ovim upornim napadima na assadove snage oni podlo provociraju ruse koje žele uvući u veći sukob koji bi mogao prerasti u totalni rat ! Amerika,izrael,saudijska arabija ne žele prihvatit ... prikaži još! realnost da assada neće uspjeti maknuti i postavit radikalne vehabije na vlast ! Sad amerima prijeti totalni poraz jer assadove snage su već na granici sirije i iraka ! Sad sa mogu spojit kopnenim koridorom sa iranom i tu prijeti velika opasnost za dzihadiste ! Ameri čak pregovaraju sa isilom i dogovaraju sa njima mirno prepuštanje njihovih pozicija u zamjenu za to da se ovi idu borit protiv assadovih snaga kod deir ez zora koji je već mjesecima pod totalnom opsadom ! Nažalost malo ljudi ovo kuži ! Ameri napadaju nelegalno legitimne snage međunarodno priznate vlade ! Ameri su agresori koji pomažu teroriste ! Sad je pitanje koliko će strpljenja imati putin ..

Još iz rubrike Vijesti

NAROD NIJE SUSPEKTAN; suspektni mogu biti oni koji narod vode i koji se na narod pozivaju, a misle samo na sebe i na svoje interese
71
Suzdržano o potpori građana

Jesu li dvije inicijative za referendum uspjele? Ishod neizvjestan

Sergio Mattarella
Italija

Predsjednik brani euro, propali napori za formiranje nove vlade

5
Prigodni program na Jarunu povodom obilježavanja dana Oružanih snaga RH
Na Jarunu

Atraktivna demonstracija moći Hrvatske vojske povodom njenog dana!

21