Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Koncentracijski logori'
Povratak na članak

Američke sankcije Kini zbog logora za muslimane Ujgure

Kinu optužuju da u zatvorima drži do tri milijuna Ujgura, a Peking tvrdi da je riječ o centrima za profesionalnu edukaciju i sprečavanju da postanu islamski fundamentalisti

Komentari 2

MX
Mister X
19:55 12.07.2020.

Američke sankcije Kini zbog logora za muslimane Ujgure. Koliko su trajale sankcije Americi zbog Gvantanma ? Koliko miliona ljudi je u NATO logorima u Grčkoj i Turskoj sve skupa dali netko zna i koliko godina ??? Kako gledaju stanovnici naci na okupaciju Afganistana ? naravno da treba njima komunistima dati žešće sankcije kako tvrdi mudri " oo8787" Amerikanac - da Kinezi počnu da shvaćaju tko im je " je prijatelj" i koji stav ima prema kineskom narodu Amerika . Najradje bi da pocrkaju od gladi ... Zato se sankcija radi .... Tako da znaju Kinezi da kad nemaju što da proizvode za Zapad da konačno krenu i sami u žešću proizvodnju nuklearnig orzužjai ratne tehnike jer prijetnje i kazne stižu već od dobrih prema njima lošima ! Zar ne ! Ujergure sa puno kulture Ameri vole i znaji tu raju .. Narvno koliko dugo su njih bomabali ti Kinezi kao Siriju ili Afganistan ?

VL
OO
oo8787
20:37 05.12.2019.

Tako je, bravo Trump, tim komunistima treba nanijeti što žešće sankcije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.