Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLE BI OJAČATI
Povratak na članak

Američke agencije upozoravaju: Rastuća prijetnja domaćeg terorizma

Procjena koju je objavio Ured ravnatelja Nacionalne obavještajne službe kaže da rasno motivirani ekstremisti najvjerojatnije stoje iza napada na civile, dok su pripadnici desničarskih skupina obično usmjereni na policijsko i vladino osoblje te zgrade

Komentari 11

Avatar Pravosudac
Pravosudac
00:12 18.03.2021.

Nakon što je nestalo zamišljenih vanjskih terorista, logično je okrenuti se zamišljenim unutarnjim teroristima.

VL
NE
Nepokolebljiv
23:57 17.03.2021.

Je, je! Tako je bilo u Drekoslaviji u doba copava pedofila: kada nije bilo kave ili secera ili benzina ili putra onda su nas kljukali opasnim neprijateljima koji ce napasti drzavu pa raja kopala rovove, radili besplatne dane ili se odricali poneke dnevne zarade. Sada da raja ne vidi da je u dva mjeseca gorivo poskupilo 20%, 400 tisuca ljidi ostalo bez posla zabranom vadenja nafte i plina na drzavnoj zemlji, 20 tisuca direktno otpustenih s gradnje naftovoda koji je Biden zaustavio prvi dan na vlasti, da je cjepljenje sporije nego u doba Trumpa a ekonomija usporava u demokratskim drzavama.

VL
BE
Bellybutton
06:34 18.03.2021.

Samo vam pokazuje koliko su kompetitivne sigurnosne agencije poput FBI-a, ovo su zaključili i za 2020., da najveću prijetnju sigurnosti USA predstavlalju bijele supremacističke skupine. Znači ne antife i BLM koji su otvoreni marksisti, ruše spomenike, pale američke gradove, dućane, policijske postaje i uzrokuju neviđeno nasilje i netrepeljivost, glavna prijetnja su bijelci koji skuže da ih je manje od 60% u ukupnom udjelu stanovništva Amerike i da se trenutačno nad njima odvija genocid.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
01:32 18.03.2021.

Do sad su se branili napadajuci sve okolo , fasiste , komuniste Njemce Japance Vijetnamce Korejance , onda su dosli Arapi i muslimani na red , e sad se okrecu prema sebi , sto je netko veci patriot i Amerikanac , veca je prijetnja , pas se vrti u krug da ugrize vlastiti rep , sto je dobro za ostatak svijeta , SAD ima snage , onoliko koliko olinjali Biden , PaX Americana je proslost , Bog zna sta nas ceka

VL
ST
Startrack
05:04 18.03.2021.

Crnci kolju i pale godinama a ovi o nekakvim rasistima. Ja jos u 23 godine ovdje nisam cuo daje KKK nekog ubio. Danas je KKK ako kazes volim i postujem svoju bjelu rasu i civilizaciju.

VL
DU
Deleted user
01:09 18.03.2021.

Omča se pomalo steže.

VL
SI
sisavac
12:18 18.03.2021.

u koju grupu je svrstana antifa i blm grupacija? čisto da znamo, reda radi... jer ono, za jedne 'vjerojatno', za druge 'obično', kakva je to kvalifikacija? pričajte nam radije nešto o tome kako biden zabranjuje rendžerima, i općenito graničnoj policiji, da daje izjave medijima, u vezi sve većeg migrantskog vala. jeste se amerika usrećila sa bidenom, nije ni 2 mjeseca u sedlu, već zabranjuje sve negativne vijesti. problem je taj da to ide jedno vrijeme u americi, ali kad mediji shvate da je njihov kredilibitet u opasnost ako nastave ignorirati, krenut će eksplozija vijesti koje neće bidena ni kamalu štediti. mediji i mreže su bidena i kamalu doveli na vlast, ne birači, oni su tu masa, žito iz kojeg možeš raditi što te volja, kruh i pecivo, ili može pljeva uništiti sve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.