Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hillary u prednosti
Povratak na članak

Americi nedostaje samo dama i na čelu Bijele kuće

Janet Yellen preuzela financije, a Hillary Clinton sprema se postati predsjednicom najmoćnije zemlje svijeta

Komentari 4

DU
Deleted user
15:36 09.01.2014.

navijamo za Hillary

VL
Avatar DonLon
DonLon
16:27 09.01.2014.

Hillary Clinton ce biti izuzetno jaka kao kandidat. Nadam se kako ce se odluciti za ovaj veliki korak.

VL
Avatar Personal
Personal
21:45 08.01.2014.

Obamina vladavina se pokazala totalnom katastrofom - ekonomija je gore nego prije, državni dug je veći nego ikad, obećavao je završiti ratove u Iraku i Afganistanu, a nije, obećavao je zatvoriti logor Guantanamo, a nije, prisluškivanje građana i političara je otišlo dalje nego ikad, građanska prava Amerikanaca se smanjuju.... Hillary će to samo nastaviti.

VL
JA
JASTREBAC
10:30 09.01.2014.

Možda će da nastavi politiku svoga muža. Jedino mi nije jasno koja će njena uloga biti kada je u pitanju "Ovalni kabinet"? Da li će ona ili će njoj....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.