Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Populistička internacionala
Povratak na članak

'Alternativa za Europu i bez pomoći SAD-a'

Svaka suverenistička stranka ući će samostalno u svakoj državi posebno u utrku za mjesta u Europskom parlamentu

Komentari 3

PL
@ploto@
20:43 10.10.2018.

Bravo za Marinu Le Pen.Inače notorna pijandura koju je korporativni kartel postavio za šefa EK,Juncker,živo lobira u EU krugovima za svog zamjenika Timmermansa da bude njegov nasljednik.Dakle oni se ne biraju na izborima,nego se postavljaju međusobno,uz pomoć Soroša i lihvarskeke kabale.Vrijeme je da se ta korporativna diktatura razbije i porobljeni narodi iz nje izvuku na slobodu.

VL
Avatar matteo999
matteo999
21:26 10.10.2018.

Jedva čekam EU izbore u proljeće iduće godine, bit će jaaako zanimljivo, pogotovo za macrona, merkelicu, junckera i njegove podguzne muhe, želim samo da njihov gazda soroš doživi poraz svojih slugu i onda krepa od muke

VL
LU
lukasplit
14:41 12.10.2018.

Ovoj fasistickij kobili nije potrebna pomoc od Amerike jer je vec ima od Putina i Rusije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.