Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Tisnom

Pijan automobilom pokosio dvije žene na koncertu Petra Graše, jednoj amputirana noga

očevid
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.08.2016.
u 19:50

36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid

Dvije Zagrepčanke u dobi od 40 i 47 godina teško su stradale u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na proslavi u Tisnom na otoku Murteru. Za vrijeme nastupa Petra Graše, nekoliko desetaka metara od pozornice, muškarac se Opel Astrom zaletio u publiku.

U Policijskoj upravi šibensko-kninskoj za 24sata rekli su kako je postupanje još u tijeku.

– Noćas, 11 minuta iza ponoći u Ulici Velika Rudina u Tisnom 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obje su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik – rekli su u policiji.

Kako pišu mediji, 40-godišnjakinji su zbog težine ozljeda morali amputirati nogu. Istraga je trajala i danas tijekom dana, čekali su da se vozač otrijezni.

– Postupanje je u tijeku. Protiv vozača slijedi kaznena prijava, a kako će kazneno djelo biti okarakterizirano i hoće li biti predan pritvorskom nadzorniku ili pušten, ovisi o rezultatima koje ćemo dobiti – rekla nam je policajka Sanja Baljkas koja obavlja dužnost glasnogovornice PU šibensko-kninske.     

> > U sudaru dva auta kod Pirovca ozlijeđeno 6 osoba

Komentara 17

DE
Dex
19:06 15.08.2016.

kad će se takve stvari početi karakterizirati kao pokušaj ubojstva?

Avatar antonija17
antonija17
16:22 15.08.2016.

Alkoholizirane vozace bih tako dugo ispumpavao da ma izade i dusa na nos, vjerujem da bi se tada opametili. Kao drzava takvim vozacima bih oduzeo i automobil pa ga prodao za drzavni proracun, neka hodaju dalje pijesice.

AG
agava
22:49 15.08.2016.

I, nikome ništa!!! Zena ostala trajni invalid, a vozač če uzeti dobrog advokata, spor če se voditi 5 godina i na kraju godina dana zatvora i za 6 mjeseci evo ga vani. Za takve je lijek samo metak, jer toto su nepopravljivi likovi. Da je kojim slučajem to bila zena suca kazna bi eventualno bila pravična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije