Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sveti ratnici'
Povratak na članak

Izetbegović je za mudžahedine bio Abu Izzat i vrhovni zapovjednik

104 mudžahedina dobila su državljanstvo Bosne i Hercegovine i prije nego što je Europska zajednica priznala državu BiH!

Komentari 105

Avatar poljicanin
poljicanin
16:09 16.08.2017.

Nije li to onaj koji je izjavio da u Bosni rata neće biti?

VL
Avatar daleko
daleko
16:48 16.08.2017.

Ama ljudi moji pustite Izetbegovića i muhađžedine kvragu, nego članak je tu već dva sata a nema nam Vlade prskatora nigdje:)) Da se čovjeku nije što desilo? :))

VL
SM
Smečernji
18:11 16.08.2017.

Žarko Ivković se bavi paljenjem naroda u ime Velike Srbije. Peta kolona "dejstvuje" punom parom. Pozivam VONS da rasčisti petokolonaško gnijezdo u Večernjem listu.

VL
Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
17:29 16.08.2017.

Ljudi, ne treba zaboraviti iz vida 'big picture'. A to je da su Hrvati i Bošnjaci imali zajedničkog neprijatelja koji je sve snage usmjerio na ostvarenje jednog cilja - Velika Srbija do Karlovca. Prateći srpske medije, jasno je da da ta ideja nikada nije napuštena u mnogim srpskim glavama, a trenutno raste i buja mit o Srbima kao jedinim žrtvama proteklih ratova, posebno u Hrvatskoj. Isprva pomalo sramežljivo, ali sve se eksplicitnije opet čuju glasovi i 'vekovnim srpskim zemljama' koje su pod HR 'okupacijom'. Iluzorno je i štetno zato gledati na Dodika primjerice, čovjeka koji još uvijek besramno gura laž o 700 000 pobijenih Srba u Jasenovcu, kao nekog sa kim treba koalirati u BiH. Ako Srbi dobiju granicu na Uni, vrlo brzo će im se razjapiti usta i željeti će onu na Kupi i Mrežnici. Pa zar to želimo? E, baš zato Hrvati trebaju pronaći modus vivendi sa Bošnjacima. Njima realno treba regionalni saveznik jer dugoročno živjeti u totalno neprijateljskom okruženje je nemoguće. Zato, pamet u glavu...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:45 16.08.2017.

Gospodin Dzevad Galijasevic je najbolje objasnio u svojoj zadnjoj knjizi kome i cemu je sluzila Bosna 90-ih. On veli da su oni pravili Islamsku Bosnu kao koridor za prodor Islamizacije Europe, sto se bome na kraju i pokazalo tocno sa ovim hordama Arapa sa Bliskoga Istoka. Racunali su da ce dobiti rat u Siriji i mic po mic spojiti Bliski istok sa Europom. Hvala Rusima sto su nas spasili od toga zla.

VL
DU
Deleted user
17:12 16.08.2017.

odkad je u srpskom vlasništvu ovaj yučernji svaki dan zakuva jedan članak između nas i obrezanih...nisu obrezani neko cvijeće al eto žive tu,tampon zona

VL
Avatar TheJack
TheJack
16:15 16.08.2017.

Ha, ha, ha ...... BiH ce biti kalifat, ali ne zato sto su balije hrabri, pametni, domisljati, vec zbog problema u glavama krscana u RegiJonu. Sa nestrpljenjem cekam konacnicu.

VL
SJ
Samo ja
17:16 16.08.2017.

Ne volim te Alija zato sto si b ..a,nosila ti Drina100 mudjehadina. Jest srpska al je dobra jbg.

VL
BA
balance
19:14 16.08.2017.

Izzatova hanuma iz Stanbola donese vreću zlata Bakiru!! Ništa za raju i fukaru.

VL
Avatar tkozna
tkozna
16:53 16.08.2017.

''Povijesničar'' Hasanbegović briše ime trga Hrvatskog podrijetlaa za Aliju Izetbegovića ne želi očitovanje. Svi znamo kolko su Alijine postrojbe od Armije bih, muđahdina, i ostalih terorista pod zapovjedništvom Alije Izetbegovića ubile Hrvata. Tražim da se taj tzv povjesničar očituje o njegoom Alii da kaže koliko je Alijina Armija ubila Hrvata u srednjoj Bosi i Hercegovni. Dosta je.čutanja, dosta je varanja i podmetanja Hrvatskom narodu uBosni i Hercgoni i u domovini Hrvatskj.

VL
Avatar Orlando!
Orlando!
15:46 16.08.2017.

Evo ga, Hrvati pišu o Mudžahedinima, nešto iza toga stoji, nije bez veze.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
17:26 16.08.2017.

Kad je Mussolini želio obnoviti Rimsko carstvo, svakome, tko imalo poznaje povijest, moralo je biti jasno da taj projekt neće i ne može uspjeti, jer je u Vrijeme Rimskog carstva "centar svijeta" bio mediteran, a u vijeme Mussolinija on se preselio na Atlantski ocean, SAD te Tihi ocean. Modernim mudžahedinima moralo bi biti jasno da se Bosnu i Hercegovinu danas više ne može u potpunosti islamizirati, jer takvu priliku nisu iskoristili ni Osmanlije, ostavivši na životu inovjerce ("nevjernike") uz muslimane i davši tim nevjernicima kao nacionalno-religijski status "mileta". S druge strane ni Europa koja je u nekom periodu postala gotovo isključivo kršćanska te nije doopuštala naseljavanje muslimana u kršćanske zemlje, vjerski se podijelila. Kad bu mudžahedini realno sagledavali Europu, oni bi morali uočiti da islam ima najbolje izglede da se u miru proširi Europom upravo preko BH muslimana koji su navikli da zajedno žive s drugim miletima, a ne preko ekstremnih muslimana koji bi milom ili silom htjeli da čitav svijet postane islamski. Usput: nobelovac Simon je matematički pokazao na koji način se održavaju fizičke zajednice naprimjer molekule plina u zatvorenom prostoru kad se taj plin grije, biljne i životinjske vrste na nekom zatvorenom teritoriju koje dijele teritorij, raspodjela jezika u svijetu itd. Iz toga proizlazi da ništa ne može živjeti isključivo bez konkurenata, jer se s vremenom potroši, a onda neka druga zajednica dolazi na mjesto najbrojnije zajednice.

VL
ZS
zspanco
20:07 16.08.2017.

Pa na slici se jasno vidi kako Izetbegović pozdravlja. Desna ruka ukoso u zrak, kao Hitler, Musolini, Pavelić, Tuđman (on je jadnik dizao obje valjda da bi pojačao dojam ili da ga zaozbiljno shvatimo, to je samo on znao, jadničak).). Taj pozdrav sve govori: ZA DOM SPREMNI! I što se tu treba više komentirati. Pametnom dosta.

VL
VO
vodopad
16:30 16.08.2017.

neznam čemu se čudimo ratna strategija izetbegovića je bila uzeti num i pločesa pelješcom i okolicom na taj način bi ušli u nagodbu sa srbima jer bi ujefnom širokom prostoru presjekli hrvatsku i najvjerovatnije stvorili uvjete za srpskocrnogorsku okupaciju dubrovnika a samim tim gubitak južne hrvatske zato smeta pelješki most zato je stanje u mostaru takvo kakvo jest jer ideja još uvjek živi

VL
DU
Deleted user
16:10 16.08.2017.

Tko je koga i kako zvao nebitno.Bitno je da je u tom ratu izginula sirotinja.Pokretači i glavni krivci toga bezpotrebnog rats su glavom i bradom Milošević,Tuđman,Izetbegović,Bulatović,vrhJNA,nasilno zauzimanje vojarni i njihova blokada uskraćivanjem vode i struje,nasilni ulasci u stanove oficira JNA.

VL
FR
franjo
22:15 16.08.2017.

Sve je to narod znao prije 25 godina i bez knjiga bilo čijih. Tu umjetnu državu muslimana treba razbiti i Srbi i Hrvati je podjeliti.

VL
DU
Deleted user
18:50 16.08.2017.

Zanimljivo.Srbi su pisali o tome pre vise od 20 godina.Komentari su bili,u stilu:srpska propaganda...Istina uvek na kraju izlazi na videlo.Kao sto ce izaci na videlo,sta se desilo na pijaci,na Markalama,Srebrenici...Otkud sada odjednom takav preokret?

VL
DU
Deleted user
17:59 16.08.2017.

Mesića bi se slobodno moglo goniti kao suradnika i podupiratelja mudžahedinskih zločina u BIH, ali ne samo njega nego i Vesnu Pusić, Karamarka i mnoge druge iz tog mračnog kruga.

VL
NE
Nemanadimak
15:43 16.08.2017.

interesantno...ali ovo samo potvrdjuje teoriju radjanja nacionalizma kao odbranbenog mehanizma na agresiju. to su sve reakcije i posledice osmanskog a potom komunistickog yugo utjecaja na ovim predjelima kojima je potreban odredjeni period da se vrate u normalu. bez obzira na vjeru ili nacionalnu pripadnost. ratom i agresijom se putem povjesti pokazalo nemoguce je graditi silu, drzavu ili carstvo. no znanjem napredkom i dobrim primjerom da. provokatori na vecernjem bi morali malo dublje porazmisliti o radjanju nacionalizma, cinizma, provokacije. znatno je teze odgovoriti dobrim primjerom no za to je potrebna odredjena doza inteligencije, razuma i postenja.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:25 17.08.2017.

Izetbegović je za muslimanske mudžahedine bio Abu Izzat i vrhovni zapovjednik a pravi hrvat Marko Perković Thompson je za nas rvaćke domoljubne mudžahedine bio i ostao Elvis Presley jasenovaćke muzike i vrhovni zapovjednik balkanskim pijanicama, propalicama i amoralnim krasoticama koje skakutaju ispod bine kada on na zabranjenom koncertu zapjeva najdraže hrvatske stihove ratnog klanja i silovanja.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.