Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaze u Bundestag?
Povratak na članak

AfD želi izvesti Angelu Merkel pred sud: 'Prekršila je zakone!'

AfD je još 2015. podigao kaznenu prijavu protiv njemačke kancelarke koja je međutim odbačena

Komentari 15

GU
General_U
16:00 01.09.2017.

konačno da ovu nacionalsocijalistkinju iz stazi slużbe netko pozove na red i odgovornost!!!

VL
NE
Necujato
16:23 01.09.2017.

Nije za sud samo ona koja je zvala vozace kamiona bez identifikacijskih dokumenata nego i svi oni koji su ih pustali prolaziti bez dokumenata.

VL
ZH
zhecko
17:14 01.09.2017.

Fatalna grobarica Europe !!!!

VL
VI
virkom
20:32 01.09.2017.

Ma od kuda vam to AfD želi Njemačku od stranaca očistiti. Mediji već više od godinu dana vode anti-kampanju protiv AfD, a sve po depeši Angele Merkel. Njen sistem vladanja je UVIJEK u koaliciju tako da uvijek ima dežurnog krivca. Svakog koalicijskog partnera smanji na dimenziju mrava i radi sa njim što hoće. Bavarski CSU koji uvijek nastupa uz CDU je dovela do maksimalnog stupnja nebitnosti. Ona se jedino boji AfD jer njih ne pozna i "službeno" se ograđuje od bilo kakvih koalicijskih planova sa AfD zbog navodno ultradesnih stavova. No medjutim, ako CDU neće imati drugih mogućnosti za ostati na vlasti Merkel će 100% ići i sa AfD u koaliciju samo da bi izbjegla nove izbore. AfD su grupa domoljuba koji iza sebe imaju trnovit put "samočišćenja" od neonacista iz vlastitih redova. Njemačka je danas nesigurna zemlja, umirovljenici idu u Caritas po namirnice, skupljaju ambalažu po kontejnerima. Socijalni sistem se raspada, a Merkelica je dovukla milijun neobrazovanih muslimana koji žele dovesti svoje obitelji i svi skupa dobivaju socijalnu pomoć. Država im gradi NOVE kuće za smještaj, a normalno radnik u Njemačkoj ne može se priuštiti normalni podstanarski stan jer su cijene nekretnina eksplodirale. U Münchenu 1m2 stana košta min. 4.000€, u prosjeku oko 6-7 tisuća, ponegdje i do 10.000€. To nije normalno. Ova Njemačka nije ni sjena one u koju sam ja '96 došao. Ja da mogu, glasao bi kao stranac za AfD.

VL
Avatar 123456
123456
20:56 01.09.2017.

ja bi tu štetočinu pred prijeki sud!!!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
10:15 02.09.2017.

to samo dokazuje da je ona bila alfa i omega svemu što se dešavalo i dešava i da ju nije briga niti za ustav njemačke nego samo za njenu korist ako li jew točno to što pišu onda je diktator staljinistički jer bi je bvilo neumjesno usporedit s adolfom jer je on ponajprije mislio na njemački narod i da se vratimo malo nazad u njemačkoj su zakoni prije njenog dolaska bili savršeno funkcionirali i ako li je postojala ikakva sumnja u nedopuštene radnje onda su političari davali ostavke dok nisu dokazali svoju nevinost ili su čak zatvarani što li u njenom slučaju nije pa znači da je ona nedodiriva a kod njemca nema nedodirivih svi su jednaki pred zakonom bili bar do sad .no opet velim ako li je to točno onda je i pravosuđe njem države podležno svemu i svačemu pa to nebi bilo bar za njh dobro jer bi ih narod razapeo no bolje ikad nego nikad dokazat ispravnost ili krivicu nekog

VL
MI
miki45
07:39 03.09.2017.

ja stara frustrirana babetina

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:30 01.09.2017.

Tresu joj se gaće

VL
ZL
zlatnirat
15:54 01.09.2017.

Ne razumjem odkud vam to, kad je vrhovni sud odbio sve prijave (preko 2000) afd kao neutemeljene. Meni se cini odkad je nasa predsjednica napustila Berlin na zadnja vrata gdje se prije ugurala pred ministrom vanjskih poslova GR da bi je Frau Merkel primila, da nasi novinari stalno gledaju kako ukaljati nasu voljenu kancelarku, koja ce biti ponovo izabraana na sljedecim izborima, ne pomazu tu ni desnicari HR i RUS pirijekla koji je zele ukaljati ali bez uspjeha - brojke najvise zaposlenih u povijesti BRD govore svoje njemacka cvate kao u 60-ima i prednjaci s najvisim placama i socijalnom siguroscu unutar EU, a sto je u RH? podigli ste mirovine neradnicima uvodite dodadtne poreze socijalni sustav se raspada? nazalost svih nas porijeklom iz RH takva zemlja nema buducnosti koja nije obznanila svoju proslost. CDU sa Frau Merkel dobiva sigurno nase glasove to smo njoj i CDU frakciji duzni kao biraci.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:34 01.09.2017.

Mogu joj staviti sol na rep, većina bogatih Njemaca se boje ovih iz AfD-a zato što doboro znaju da u konačnici oni ne žele očistiti Njemačku samo od ovih imigranata sa Bl.istoka,nego žele etnički očistiti državui i od svih ostalih europskih imigranata,što bi Njemačku osiromašilo ...zato će radije i dalje glasati za kancelarku, iako svi znaju da je pogriješila otvaranjem vrata ilegalnim imigrantima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.