Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Algebra svojim studentima nudi praktična znanja tražena na tržištu rada

Algebra
08.09.2022.
u 09:22

Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj – Visoko učilište Algebra i ove je godine najtraženija obrazovna ustanova privatnog sektora.

Sa svojih šest preddiplomskih i sedam diplomskih smjerova već više od dva desetljeća svoje studente priprema za zanimanja na globalnom tržištu rada u područjima digitalne budućnosti. Potvrda tome je činjenica da brojni Algebrini alumni rade u vodećim domaćim i svjetskim tvrtkama poput Amazona, Googlea, Microsofta, IBM-a, Infobipa, Rimac automobila i mnogih drugih, kao i činjenica da se 96 posto Algebrinih studenata zaposli u struci unutar tri mjeseca od stjecanja diplome.

Na Algebri se i na preddiplomskoj i na diplomskoj razini može studirati na hrvatskom i na engleskom jeziku te steći dvije diplome: hrvatsku s Visokog učilišta Algebra te britansku s Goldmithsa, Sveučilišta u Londonu, koja je jedna od najstarijih sastavnica tog sveučilišta i jedno od 500 najboljih sveučilišta na svijetu.

Kroz studije digitalnog marketinga, dizajna ili 3D dizajna programskog ili sistemskog inženjerstva te multimedijskog računarstva vodeći stručnjaci na Algebri studente pripremaju da na tržište rada izađu spremni za sve poslovne izazove.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije