Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine bez doma

Alex traži društvo za igru, šetnje i maženje, a nudi ljubav i vjernost

Alex
Foto: Privatni album
1/4
06.11.2015.
u 12:34

Ako ste usamljeni, trebate prijatelja, volite akciju i šetnje, obožavate sport, Alex će vam se rado pridružiti i pratiti vas u stopu.

Posebno vezan uz čovjeka, od sreće baca se na leđa i čeka ruku koja će ga maziti. Rado bi se Alex družio i igrao s djecom, čekao ih da se vrate iz škole i mamio osmijeh s njihova lica. Alex već dvije godine traži svoj dom, dom u kojem će biti kućni ljubimac, u kojem će ga voljeti i čuvati. Ne želi živjeti ostavljen i zaboravljen u dvorištu, u boksu, zavezan na lanac. Ni lov ga ne zanima, osim lova na mjesto na jastuku ili krevetu. Za sve nježnosti Alex vraća bezgraničnu ljubav i vjernost.  

Cijepljen je, čipiran i kastriran, ostale informacije na 098/877-298.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
15:28 06.11.2015.

Ja bi tebe rado vidio u boxu hladnjaci spremnog za zimnicu!

Avatar plejer_as
plejer_as
08:07 07.11.2015.

ako ste usamljeni i trebate prijatelja, pod hitno posjetit psihijatra ili popričat s ovako svestranim psom koji voli sve šta vole mladi. A možete se i mazit, najbolje da nitko ne vidi jer to već spada pod perverziju

Avatar plejer_as
plejer_as
12:49 06.11.2015.

a šta bi mu falilo da živi u boxu? ... mislim...koje su to idiotarije da je psu potreban krevet i jastuk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije