Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski parlament

Aleksić: I SNAGA ide na EU izbore, bit ću nositelj liste

Zagreb: Zastupnici Živog zida i SNAGA-e o medicinski potpomognutoj oplodnji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
22.02.2019.
u 12:48

Na listi neće biti samo članovi stranke SNAGA, dodaje, nego i neki koji su zaslužili svojim radom i moralom doći na njihovu listu

Čelnik stranke SNAGA Goran Aleksić najavio je danas da i njegova stranka izlazi na izbore za Europski parlament te da će on biti nositelj liste. Ipak, poručuje, ako stranka osvoji mandat on neće ići u Europski parlament, jer je, drži, potrebniji ovdje u Hrvatskoj.

- Naša glavna kandidatkinja je zamjenica predsjednika Glavnog odbora stranke Katarina Turković Gulin i volio bih da ona ode u Europski parlament. Ipak, poštivat ćemo preferencijalne glasove, pa će u Parlament ona osoba koja bude imala najviše preferencijalnih glasova, osim ako to budem ja – objasnio je Aleksić.

Na listi neće biti samo članovi stranke SNAGA, dodaje, nego i neki koji su zaslužili svojim radom i moralom doći na njihovu listu.

- Ako uđemo u Europski parlament, sigurno ne spadamo u konzervativni dio. Mi smo eurofili, volimo EU i želimo pokazati da pripadamo toj generaciji europskih naroda. Nećemo tamo glumiti neke suvereniste – kazao je Aleksić na konferenciji za medije u Saboru. Katarina Turković Gulin dodala je da će joj, ako uđe u Europski parlament, ključne teme biti zaštita potrošača i zaštita pacijenata.

- Moj cilj je da se izjednačimo s Europom te i u Hrvatskoj imamo istu razinu zaštite potrošača, ali i zaštite pacijenata – poručila je Katarina Turković Gulin.

Video: Miro Bulj u Saboru pustio i pjevao 'Ustani bane'

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
13:30 22.02.2019.

Ma zamislite samo koliko je taj Aleksić potreban Hrvatskoj.

Avatar rubinet
rubinet
12:54 22.02.2019.

Sa slike je razvidno kako Dotičnik pogledom svlači damu s lijeve strane. Nestaško mali i vragolan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije