Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Albanac ili Srbin?

Aleksandar Vučić: Koga je briga koje nacionalnosti je dijete koje sam nosio?

Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec
1/5
03.02.2014.
u 19:11

"Ne znam je li dijete koje sam nosio do helikoptera srpske ili, kako kažu novine, albanske nacionalnosti", napisao je Vučić.

Potpredsjednik srpske Vlade Aleksandar Vučić na Facebook-profilu napisao je kako ga ne zanima koje je nacionalnosti dijete koje je spasio dok je bilo zameteno snijegom na cesti.

"Ne znam je li dijete koje sam nosio do helikoptera srpske ili, kako kažu novine, albanske nacionalnosti", napisao je Vučić koji je zbog akcije spašavanja postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

"Koga je briga za nacionalnu pripadnost"

Podsjetimo, Vučić je zajedno s ministrima prometa i obrane otišao na autocestu pokraj Feketića gdje je oko tisuću ljudi čekalo više od 15 sati da ih se izvuče iz zametenih vozila. Nakon što je na televiziji prikazana snimka Vučića kako spašava jedno dijete, drugi najmoćniji čovjek u zemlji dočekan je "na nož". Prizor dječaka u Vučićevu naručju izazvao je kontraefekt pa je Vučić okarakteriziran kao beskrupulozni političar koji iskorištava tuđu nesreću da bi se dodvorio biračima tijekom predizborne kampanje.

Vučić je na društvenim mrežama posprdno nazvan "čika Spasojem" i "Supermenom iz Feketića", a internet su preplavile i mnoge fotomontaže koje s dobrom dozom humora prikazuju Vučića. Na kraju, sada se u novinama pojavila i informacija da je Vučić nosio dječaka albanske nacionalnosti.

"Koga je briga za nacionalnu pripadnost", odgovorio je kritičarima Vučić, koji je potekao iz Srpske radikalne stranke četničkog vojvode Vojislava Šešelja. Potom je zajedno s aktualnim predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, još jednim četničkim vojvodom, osnovao Srpsku naprednu stranku kojoj je sada na čelu.

>>Vučić: Drago mi je da je video nasmijao Srbiju, ali ja nisam ništa cenzurirao!

>>Tenkovima i helikopterima spasili 700 ljudi, pomagali Vučić i Đoković!

Komentara 11

FI
fileck
19:43 03.02.2014.

Ma nabijem vas sve s tim stupidnim komentarima! Uopće nisam pristalica bratstva i jedinstva i ne volim srbe ali jedno recimo istinu. Taj Vučić je bolji od bilo kojeg hrvatskog političara! Taj Vučić voli i brani svoju zemlju. Bili bi bi mi sretni da imamo u hrvatskoj političara koji toliko preferira svoj narod i svoju zemlju. Kod nas svi samo lešinariju i čekaju što će maznuti.

LN
Lovac_na_MILFace
19:22 03.02.2014.

tako je Aco. Bitno je da nam kazes koji estetski kirurg ti napuhao te zenske mesnate usnice

Avatar El Indio
El Indio
09:11 04.02.2014.

A da je vidio da su Hrvatske oznake na autu okrenuo bi se i otisao. A kasnije se pokajao kad bi saznao da su to bili nasi gosti u posijeti u Srbiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije