Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Vučić: Imamo informacije da će biti nemira u Republici Srpskoj

11.05.2016.
u 13:24

Ne treba nam bilo kakav srpsko-srpski sukob, rekao je premijer Srbije

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić rekao je da obavještajne službe imaju informacije da su mogući nemiri tijekom prosvjeda najavljenih za 14. svibanj u Banjaluci. Mitinge su na taj dan najavili i oporba i vlast, javlja B92.

- Mir i stabilnost su uvjeti bez kojih Srbija ne može naprijed. Zato sam razgovarao sa Miloradom Dodikom, Mladenom Ivanićem i Mladenom Bosićem (predsjednikom Republike Srpske, članom Predsjedništva BiH i predsjednikom SDS-a, op. a.) - rekao je Vučić na izvanrednoj konferenciji za medije, dodajući da bi sukobima bili dovedeni u pitanje "budućnost i opstanak Republike Srpske", a Srbija bi bila dovedena u "nezavidan položaj".

- Samo ih molimo da se sačuva mir u Republici Srpskoj, jer nam ne treba bilo kakav srpsko-srpski sukob. Jedna tuča, poslije toga nitko ne može ništa sačuvati - rekao je Vučić.

>> Dopredsjednik Republike Srpske: Kome služi ovakav popis stanovništva u BiH?

>> Vučić najavio 'svježu krv' u budućoj vladi: Dramatično se približavamo prosječnom europskom standardu

Komentara 53

KR
kruti25
13:45 11.05.2016.

kakva briga i zabrinutost za veliku srbiju. .

PR
PredragBG
14:16 11.05.2016.

Šta je ovo podneblje Bogu zgrešilo?!?!?!? Jedno vreme sam mislio kako smo se opametili, a sada mi se čini da je gore nego 90te

ŠO
Šokac1
14:12 11.05.2016.

Ne kužim ovo "jedna tuča, poslije toga nitko ne može ništa sačuvati" tj. ne znam gdje bi to trebala pasti tuča, što uništiti, koje usjeve, a da ne bi poslije nje moglo biti ništa sačuvano. Pa, postoje protugradne rakete. Svašta pišete, VL, a ako već pišete, služite se hrvatskim jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije