Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Vučićev posjet apsolutno ne podržavam, on nije prijatelj ove zemlje'

Bojan Glavašević
Marko Prpic/PIXSELL
04.02.2018.
u 11:48

Glavašević je rekao i da bi Aleksandar Vučić morao reći da je promijenio stav, te da je njegova isprika nužna

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević gostovao je u Točki na tjedan N1 televizije te je komentirao posjet Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Na pitanje podržava li njegov dolazak u Hrvatsku Glavašević je odgovorio da ne podržava.

"To je čovjek čiji posjet ja apsolutno ne podržavam. Dijalog sa Srbijom apsolutno, na institucionalnoj razini, ali da predsjednica pozove tog čovjeka, koji je takve stvari izgovorio, čovjeku koji je bio Šešeljev posilnik, koji je ovoj zemlji nametao kolektivnu krivnju, za nešto s čime ova zemlja nema veze, to je čovjek koji o Hrvatskoj nema dobro mišljenje i nije prijatelj ove zemlje", rekao je Glavašević.

Glavašević je dodao da bi on morao reći da je promijenio stav, te da misli da je isprika nužna.

"Milorad Pupovac je moj kolega s fakulteta i u Saboru, ali oko Aleksandra Vučića se ne slažemo, očito. Smatram da nacionalne manjine ne bi trebale ići na konzultacije kod Vučića za svoje pozicije u Republici Hrvatskoj. Pupovac je u zadnje vrijeme vrlo nekonzistentan u svojim stavovima i ovo što je rekao o Vučiću - bio je daleko premekan", rekao je Glavašević.

1/0

Komentara 148

KO
koraknaprijed
12:15 04.02.2018.

Koji je ovo primitivni populist,sad mu Vučić smeta jer ga je Kolinda pozvala,kao da ga ona zove zato što ga voli,nažalost razgovarati se mora, ima tu još dosta ljudi kao ti koji vuku srpske korijene u sebi.

ZE
zebac
12:45 04.02.2018.

ovo je najomraženij lik u HRVATSKOJ

LU
Lujo123
12:11 04.02.2018.

jao nama ako nas glavašević brani!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije