Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA INA-MOL
Povratak na članak

Aldott: Da bi Ina mogla vraćala kredite, bilo je potrebno izdvojiti plinsko poslovanje

Aldott je u svom iskazu govorio o poslovanju Ine pa je tako kazao da je Ina od 2003. do 2008. radila na projektima naftnih polja u Siriji, Jadranskom moru i rafinerijama nafte, što je trebalo dodatno kreditirati kod banaka.

Komentari 5

OB
ObrenM
20:19 04.12.2019.

Odvratni lazovi i lopovi na celu sa bivsim Cacom.

VL
CH
chemica
14:43 04.12.2019.

Bogami, dobrog je to "strateškog partnera" izabrao esdipi. Umjesto da ulaže u INU, ona je sama morala uzimati kredite kako bi MOL, u skladu s velebnim obećanjima, u nju "investirao". Ludilo brale.

VL
MO
moškov
14:45 04.12.2019.

gospodine aldott dajte tocan iskaz kako ste kompaniju vrijednu 3 milijarde dolara preuzeli za 6 X manju cijenu....to je pitanje svih pitanja u svezi diva ine i patuljka mola..

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:30 04.12.2019.

Došala maca na vratanca Horvatinčiću pa će i vama, prije ili kasnije

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:44 04.12.2019.

Naši bivši i sadašnji gazde su uvijek pozitive uzimali za sebe, a negative ostavljaali najvjernijem stadu Hrvatskog Boga. Izdvajanje poslovanaja sa plinom iz INA-e svodilo se samo na veleprodaju našeg i uvezenog plina hrvatskoj distribuciji u cijenama koje su formirane sa maržom na uvezeni plin od Gasproma, iako je proizvodna cijena domaćeg plina bagatelna u odnosu na uvozni. Dakle MOl bi ostvarivao čisti ekstraprofit na domaćem plinu, a distributori bi derali kožu potrošačima.Tako na naš ex Mesija Ivo za šaku dolara prodao hrvatske interese, a vjerodomoljubi ginu u njegovoj obrani, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.