Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buldožer u akciji

Albanske vlasti srušile restoran čiji je vlasnik napao španjolske turiste

Albanske vlasti srušile restoran čiji je vlasnik napao španjolske turiste
Foto: Screenshot Youtube
23.08.2019.
u 08:44

Mihalj Kokedima uhićen je nakon što je napao trojicu turista iz Španjolske i dva Albanca, a vlasti su potom u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez

Nadležne službeu Albaniji srušile su restoran čiji se vlasnik ovih dana "proslavio" napadom na turiste i njihov automobil.

Vlasti su buldožerom srušile restoran u Porto Palermu, popularnom ljetovalištu na jugu Albanije, prenosi RTS. Naime, vlasnik restorana Mihalj Kokedima uhićen je nakon što je napao trojicu turista iz Španjolske i dva Albanca, a vlasti su potom u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez.

Na snimci koju su objavili mnogi mediji vidi se kako je Kokedima turistima koji su pokušali otići sjeo na poklopac motora automobila i razbio im vjetrobransko staklo.

Incident je osudio albanski premijer Edi Rama koji je napadača nazvao barbarinom.

Prema jednoj verziji priče vlasnik je turiste napao jer nisu platili račun, a druga verzija kaže da je "poludio" kad su se gosti požalili na lošu hranu i uslugu.

Ključne riječi

Komentara 53

PH
Petarstijena-HR
09:38 23.08.2019.

Tako i treba, a u HR kriminalci i siledžije kolo vode, a policija i sudstvo i ne funkcioniraju uopće!!!!

TK
Ten-kre
10:42 23.08.2019.

Ups. Pretekla nas i Albanija u provođenju zakona.

HO
horacio
09:27 23.08.2019.

Eto, možemo nešto naučiti i od Albanije. Tako bi to trebalo funkcionirati u pravnoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije