Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na granici

Zaplijenili 64 kilograma marihuane i 5,5 kilograma hašiša

Zapljena droga
Foto: MUP
1/6
10.06.2018.
u 12:43

Albanac vozio ženu i djecu zajedno sa 23 kilograma trave

Dobar ulov ovih je dana imala granična policija koja je na dva granična prijelaza zaplijenila ukupno 64 kilograma marihuane i 5,5 kilograma hašiša. Kako je priopćio MUP, 8. lipnja rano ujutro na graničnom prijelazu Karasovići zaustavljeno je vozilo albanskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljani Albanije.

S njim u vozilu bili su supruga i dvoje maloljetne djece, a policija je posumnjala da nešto ne valja jer je iz vozila dopirao intenzivan miris laka. Zbog toga je vozilo pregledano, a pregledom vozila uočene su preinake na podvožju vozila pa je policija zatražila i dobila nalog za pretragu od suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku. Pretragom vozila, u podovima ispod vozačkog i suvozačkog vozila nađena su 53 paketa u kojima je bilo 23 kilograma marihuane. Osim toga, nađeno je još osam paketa u kojima je bilo malo više od pet kilograma hašiša.

Droga je oduzeta, a 41-godišnjak je priveden na ispitivanje, te mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku. Istog dana, u popodnevnom satima droga je nađena i na graničnom prijelazu Slavonski Brod. Ovaj put zaustavljeno je teretno vozilo kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Hrvatske. Dok su mu carinici pregledavali kamion, našli su kutije u kojima su bili PVC paketi sumnjiva sadržaja. Pretragom je otkriveno da se u paketima nalazi droga, odnosno ukupno 41,6 kilograma marihuane. I ovdje je droga oduzeta, a 38-godišnjak priveden.

Komentara 4

NA
Narcis660
13:58 10.06.2018.

Zarada samo takva tj.kruh bez motike....Idioti kriminalci i trovatelji naše vaše i djece širom svijeta.Kazne postrožiti za ovake i slicne njemu.Zatvoriti đubrad i davati im drogu umjesto obroka dok ne crknu.Unišili su mnoge mlade živote...

MX
Mister X
12:59 10.06.2018.

Albanac vozio ženu i djecu zajedno sa 23 kilograma trave, ekološki čisto totalno prirodni produkt . Koji se sjetio jedan Amerikanac da uspije da napravi zabtranu toga lijeka i sredsrva za uživanje korisnika . I to koliko nekih 70 ilii 90 godina prije i to se zadržalo jer se isplati uhvatiš korisnike zatvoriš doživotno ti rade za državu uz naknadu od 1% zarade . Koji je to biznis u mijardama to se ne spominje - moderno roblje za biljku koja ne ubija nego samo onoga tko zaželi . Isto kao i Gljiva !!! To je super argument super za s"trogi zakon" .. ( Naravno kao alkohol kod pretjerane konzumacije bljuvanje muka divljanje ili tučnjava ili spavanje ili trovanje i smrt moguča .. ( Kod miljon njih tu i tamo se podvali nečisti prah i li pre čisti i onda poneka budala se odluči odlazak u Raj sa velikom količinom.. Onda se pojave pametni i znaju krivca i znaju kako se to treba mora da kažnjava ! Sad če muškarca zatvoriti u zatvor a ženu i djecu čemo mu mi ostali građani hraniti i uzgajati . To je tako smo neki nemogu da shvate realitet sistema ..

Avatar indigo25
indigo25
16:24 10.06.2018.

A pokraj njih su prošli dva šlepera puna droge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije