Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo
Povratak na članak

Aktivisti prozvali Dokumentacijski centar da ne objavljuje svoj popis žrtava rata

Hrvatski Memorijalno-dokumentacijski centar prije godinu dana je najavio da će objaviti imena 13.500 žrtava hrvatske nacionalnosti i oko 7000 žrtava drugih nacionalnosti iz njihove baze podataka. No, to se nije dogodilo, upozorila je mirovna aktivistica iz Beograda Nataša Kandić

Komentari 5

DI
Diosiario
15:11 16.12.2019.

Kad Puhovski već naziva generala Praljka ratnim zločincem a Tuđmana sudionikom zločinačkog poduvata, zašto se ne založi da se objave podaci koliko su tijekom muslimansko-hrvatskog građanskog rata u BiH Muslimani ubili hrvatski civila i nratnih zarobljenika i obratno, pa ćeno, pa će se vidjeti tko je tu stvarno počinio zločinački poduhvat i kakva je ta haška presuda zapravo bolesna perverzija koju nitko normalan i pismen nikad neće priznati. Jedini zločinački poduhvat u tom ratu krenuo je od Alije Izetbegovića i mudžahedina.

VL
WI
wice
16:01 16.12.2019.

Ne mogu prebrojiti žrtve od prije 25 godina,zato jako dobro barataju sa brojkama od prije 80 i 100 godina. Prodajete maglu i lijepo kupite lovu od nerada.

VL
DU
Deleted user
14:53 16.12.2019.

jel opet moramo po misljenje u beograd?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.