Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ

Ako vas u Ideinoj trgovini u Beogradu spopadne Dabić - to je Todorić

Ivica Todorić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
04.11.2017.
u 09:32

Gazda na tjeralici Europola. Naoružan samo blogom, krije se na nepoznatom mjestu

SUBOTA, 28.10.
Predsjednica Grabar-Kitarović tvrdi da na razgovorima s velikim Vladimirom u Moskvi nije bilo govora o Rosnjeftovoj namjeri za kupnju INA-e. Prvi čovjek Rosnjefta Igor Sečin tvrdi drugačije. Kome vjerovati? S obzirom na to da smo iz ruskih medija saznali kako je tijekom sastanka Kolinde i Vladimira iz ormara iskočio nenajavljeni šef Sberbanka ili da je i Dinko Cvitan malo ručao s Vladimirom, vjerojatno predsjednici. Najava Rosnjefta sigurno nema nikakve veze s njenim posjetom Moskvi.

NEDJELJA, 29.10.
Dok mladi iz Hrvatske bježe, jednom Nigerijcu ona je obećana zemlja. Prince Wale Soniyiki dobio je azil u Hrvatskoj i otvorio restoran s afričkom kuhinjom u Zagrebu. Prilog o njemu, objavio je Dnevnik HRT-a, a snimila ga je Maja Sever. Zbog te priče, dobila je prijetnje smrću od jednog klasičnog fejsbuk hejtera. Čovjek ju je optužio za širenje “masonske multikulturalnosti”. Inače, prvi posao simpatičnom Princeu dao je Ante Gotovina. Interesantno, hrabri frajer s interneta, nije zaprijetio Gotovini.


PONEDJELJAK, 30.10.
Ljubitelji špageti vesterna, opljačkali bankomat u Šibeniku. Doduše, banditi na Divljem zapadu postavili bi štapin dinamita ispred sefa i čekali bum, a junaci naše priče, bankomat su otvorili eksplozivnim plinom. Problem je jedino što su se na šibenskoj buri novčanice razletjele na sve 4 strane svijeta, pa su momci imali ozbiljnih problema dok su ih trpali u džepove. U potpunoj panici, jedva su upalili stari motor, koji im je osiguravao bijeg. Zapravo, možda su ipak ljubitelji čeških komedija...

UTORAK, 31.10.
U BiH država guši poduzetničku klimu. Trgovac Željko Kuntoš, koji živi u poznatom poduzetničkom inkubatoru na Palama pored Sarajeva, prodaje Daytonski sporazum i to za simboličnu cijenu od 50 000 eura. Svi se pitaju kako je moguće da je dokument završio u trgovca Željka. Dodik je optužio Bošnjake za kraću što je dosta logično, jer je sporazum pronađen u rukama tjelohranitelja njegovog savjetnika. Šteta što ga nije prodao. Barem bi netko imao koristi od njega.


SRIJEDA, 1.11.
Kada je predsjednica Grabar-Kitarović izjavila da se u BiH kriju tisuće terorista, digla se na nju kuka i motika. Danas, kada se u Sarajevu uhićen šef obavještajne službe ISIL-a Mirsad Kandić, nitko ne spominje Kolindu. Bavio se novačenjem mladića za terorističke akcije u kojima su ginuli “nevjernici” i izradom bombi koje su sijale smrt po Europi. Mirza je imao američku zelenu kartu, baš kao i njegov istomišljenik koji je dan ranije u New Yorku pregazio 8 ljudi na biciklističkoj stazi.


ČETVRTAK, 2.11.
Gazda na tjeralici Europola. Naoružan samo blogom, krije se na nepoznatom mjestu. Navodno je viđen u Beogradu. Agenti SOA-e posebno prate osobe prezimena Dabić, tako da ako u Beogradu uđete u Ideinu prodavaonicu u kojoj vas spopadne čovjek s bradom koji se odaziva na prezime Dabić i koji tvrdi da je prodavaonica njegova, obavijestite SOA-u. A ako vam treba netko tko pere novac, javite se Josipu Sapunaru, koji na suđenju Kalmeti tvrdi da je za njegovu ekipu oprao stotine tisuća eura.

PETAK, 3.11.
Istražno povjerenstvo krenulo s radom. Mesić je Grmoji priznao da je, dok je bio premijer, predložio Gazdinog ćaću za ministra. Doduše, prije četvrt stoljeća, ali Grmoji dosta. Metkovski Sherlock Holmes, novinarima je podijelio ultimativne dokaze o tome kako je Šeks navodno prikrivao kriminal u Agrokoru. Šeki odmah otrčao na HRT pljuvati Grmoju. HDZ poziva svjedoke kronološki. Osim ako se odazivaju na ime Martina, Ante, Zdravko i Andrej. Dakle, kvartet MAZA ne pozivati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije