Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupljeni glasovi

Ako svjedokinja ne dođe ni šesti put, sutkinja poručila da će ići k njoj doma

Županijski sud u Osijeku podignuo je optužnicu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
10.10.2018.
u 00:38

Stana Rajić tako se pozvala na bolest pa je već peti put ignorirala sudski poziv

Ne prestaju kontroverzije na suđenju Atili Soki i Gordani Musi Balaš, okrivljenima da su biračima u Baranji plaćali da promijene nacionalnost u mađarsku, a sve da bi na glasačkom listiću mogli zaokružiti ime Roberta Jankovicsa na parlamentarnim izborima 2016.

Naknada za to iznosila je 100 ili 200 kuna. Svjedoci se, naime, ne pojavljuju na sudu, ili mijenjaju iskaze. Stana Rajić tako se pozvala na bolest pa je već peti put ignorirala sudski poziv.

– Čekam izvješće policije o njezinu zdravstvenom stanju pa, ako ništa drugo, onda ćemo svi skupa otići tamo – poručila je sutkinja Mirna Grgić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije