Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći vladara Dubaija
Povratak na članak

'Ako se objavi ovaj video, ja sam u opasnosti'

Princeza Latifa Bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum kći je vladara Dubaija, dva je puta uspjela pobjeći iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali sada joj se izgubio svaki trag.

Komentari 7

Avatar mofo
mofo
11:37 11.12.2018.

"tek sad došlo u javnost"!!?? Pa vi niste čisti... Kakvi ste vi to novinari? Zar nema stvarno nikoga u ovoj Hrvatskoj da se ne bavi "novinarstvom" prepisivanja stranih medija, već sami istražuju? Ako sam ja upoznat od prvih dana nestanka, a ne bavim se ovime već usput pratim par različitih izvora, kako to vi niste ništa o tome znali do sada? Pa kolike su akcije bile, prosvjedi, udruge, a vi ništa niste kao čuli... Nema više nepristranog novinarstva, očito ste ili pristrani aktivisti, ili svi radite kako paše politici, domaćoj ili globalnoj... Katastrofa

VL
AA
AAAAAA
12:19 11.12.2018.

VL - nekaj ste prestali "izvještavati" iz Francuske! Pojela vam maca jezik?

VL
5S
505.scrtom
12:12 11.12.2018.

Pitanje je dali je još živa..

VL
ZA
Zapadnjak
16:29 11.12.2018.

Cinjenica je da industrija treba naftu tako da postoje dva izbora: reci vi ste poremeceni barbari i ne zelim nista imati s vama i tako ostat bez nafte i biti relativno siromasan ili zazmiriti na barbarizam i razviti se s naftom. Naravno, postojala je i treca opcija, ali ona je napustena jer su nas ljevicari, un i slicni educirali da kolonizacija nije moralna, pravedna, krsi ljudska prava i slicno...

VL
TK
TK
12:59 11.12.2018.

...malo etike, ako se djevojku dovodi u opasnost time što se nešto publicira, onda bi bilo bolje ne objavljivati...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:06 11.12.2018.

ja sam čuo da je iz amerike jako teško pobjeći isto...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.