Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previranja

Ako ode Sabo, odlazi i pola vukovarskog SDP-a

Foto: Branimir Bradarić
12.04.2014.
u 09:43

Šef vukovarskog SDP-a Goran Bošnjak kaže kako ne zna da se
nešto događa u ogranku stranke

Mnogi vukovarski SDP-ovci bili su iznenađeni kada je Milanović poručio Željku Sabi da više ne može biti kandidat SDP-a u novoj utrci za gradonačelnika Vukovara na idućim lokalnim izborima. Neki najavljuju i da neće više ostati u stranci ako se ustraje na takvoj odluci.

– Ako Sabo više ne bude član SDP-a, iskreno, ni ja sebe ne vidim više kao člana stranke. Mislim da tako razmišlja barem 51 posto članova vukovarskog SDP-a. Svima je nama jasno da je SDP u Vukovaru zapravo Željko Sabo i da je on ovdje “jači” nego stranka. Ako on ne bude kandidat za gradonačelnika, SDP će u Vukovaru doživjeti težak poraz – kaže Josip Kiš, predsjednik stranačkog Mjesnog odbora Sajmište. Objašnjavajući svoje razloge za ovakvu odluku, Kiš kaže kako Sabu poznaje otprije rata, ali i da su zajedno bili u logorima Begejci i Niš.

Komentirajući ove najave, šef vukovarskog SDP-a Goran Bošnjak kazao je kako ne zna da se nešto u ogranku događa.

>> Željko Sabo Vukovarcima poručio na Fejsu: Nastavimo zajedno

Komentara 21

MM
mala.mimoza.5
10:46 12.04.2014.

Sramota na facebook stavio smo svoj lik i kao da nije bilo gradonačelnika prije njega,Nebi se iznenadila da klekne i moli građane glasujte za mene.Sad plaše milanovića da će većina dati ostavku .TREBAJUUUUUUUUUUUUUU.Ko to podržava protuzakonite radnje samo ljudi bez imalo morala.

L0
luena 01
10:50 12.04.2014.

>:-)) Nek odu svi ne samo pola SDP-a.

BU
Bulaba
10:01 12.04.2014.

Bravo za vukovarski SDP koji svoje političke prioritete vidi u favoriziranju onih koji pljačkaju siromašnu djecu. Ako ode Sabo, tko će pljačkati siromašnu djecu, morat će se preorijentirati na pljačkanje siromašne mladeži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije