Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkić o odluci Povjerenstva:

'Ako nekome treba sat, posudit ću mu, pitat ću brata'

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.09.2019.
u 13:44

Brkić nije želio komentirati prozivke GONG-a na račun njegove stranačke kolegice Dubravke Šuice zbog porijekla njene imovine jer ''nema podatke o konkretnom slučaju''

Ako nekome treba sat, posudit ću mu, pitat ću brata, kratko je danas HDZ-ov Milijan Brkić komentirao odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da ne pokrene postupak protiv njega zbog skupih satova jer oni nisu njegovi, već ih posuđuje od brata.

Brkić je izrazio zadovoljstvo odlukom Povjerenstva. – Povjerenstvo radi svoj posao, na njegov zahtjev dostavio sam sve podatke koje su tražili, donijeli su odluku koju poštujem, pozdravljam, ništa drugo nisam ni očekivao – rekao je Brkić dodavši kako sada  "bez problema može nositi sat".  

Nije želio komentirati prozivke GONG-a na račun njegove stranačke kolegice Dubravke Šuice zbog porijekla njene imovine jer "nema podatke o konkretnom slučaju", ali se kratko osvrnuo na novu tužbu bivšeg predsjednika RH Stipe Mesića protiv države na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

– To govori o njemu, naši postupci govore o nama, pa i on o sebi kad svoju zemlju i državu tuži, to govori o njegovu odnosu prema svojoj državi – rekao je Brkić.

Video: Mrak Taritaš i Beus Richemberg pozivaju Ivana Turudića da odstupi

Komentara 26

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:00 27.09.2019.

I moj brat također !

Avatar nosac
nosac
14:19 27.09.2019.

sprdnja sa narodom ...

MI
Mimizo
14:32 27.09.2019.

to partijsko povjerenstvo treba ukinuti jer do sada još nisu odgovorili tko je bernardiću dao stipendiju u americi od nekoliko stotina tisuća kuna a dužnosnik smije primiti donaciju od samo 5 tisuća kuna.'Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa =SDP =Partija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije