Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija
Povratak na članak

Ako ne može uspjeti BiH, onda ne može ni Unija

- Naš je koncept Europa u malom. Primjer je BiH. Ako ta zemlja ne može uspjeti, onda ni veliki projekt EU nema perspektivu, rekao je predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Komentari 8

UK
Ugo Kajvez
12:49 29.04.2010.

Ovaj poluhrvat se samo privija kako vjetar puše, ništa čudno ni novo za njega ......

VL
VI
Vinko37
15:08 29.04.2010.

Kajin i jakovcic kao informirani politicari dobro znaju da se u Hrvatskoj ne moze govoriti o nacionalizmu, buduci da u vladi ima cak i neprijatelja. Vas dvojica duzni ste stati na stranu antifasizma i kao takovi setati se po Evropi. To ste trebali uciniti jos 1991. kad je cijeli svijet bio sokiran zbog agresije na vasu domovinu. Vi ste ili placeni ili hipnotizirani.

VL
ST
student007
23:40 01.05.2010.

EU je tvorevina koja nema dugoročnu perspektivu, hrpa naroda, jezika i kultra koji si baš nisu previše slični, a htjeli bi sve centralizirat da svima šefuju i da su svi isti - nebu išlo

VL
CV
crna vrana
12:23 29.04.2010.

Bistar je ovaj lik na fotki. Kad je Istra u pitanju tada zagovara autonomiju, a kad je riječ o BiH onda valjda podupire Dodika u naumu da Republiku Srpsku priključi Srbiji, a Bošnjake da majoriziraju Hrvate u Federaciji BiH, štoo li ?! To su valjda primjeri transgranične suradnje autonomnih regija . I kakve to ima veze s Croatia towards EU, liberal approach ?

VL
KO
koltrina
12:28 29.04.2010.

Legalizirajmo marihuanu,dajmo homoseksualcima da usvajaju djecu i da se žene,lelalizirajmo prostituciju,ZABRANIMO HRVATSKOM PJEVAČU PJEVATI U PULSKOJ ARENI U HRVATSKOJ!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:41 29.04.2010.

Ovaj je sav natekao od tartufa i malvazije. Povlačenja paralela između Bosne i Europe nemaju veze s mozgom. To nije usporedivo ni na koji način.

VL
ME
Melkior
17:57 29.04.2010.

Hm, prica sasvim drugacija ali epilog slican - DA. EU proci ce bas kao i BIH. Ili bolje receno EU ce za 100 godina biti tamo di i BIH - nestat ce.

VL
PO
poirot
21:55 01.05.2010.

Vinko37 Kakva crna agresija.Ceo svet je bio sokiran razbijanjem jedne od clanica UN-a na razbojnicki nacin.Ako nije mogla da opstane YU jos manje ima osnova da zivi EU.I naravno da nece ziveti onako kako je zamisljano.Vec se hvataju za guseuse svi redom.Kriza,nema para,nema perspektive za EU,i bice je sve manje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.