Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled tjedna

Ako imate primjedbu na program samo dođite pred zgradu. Pomaže i ako netko napiše neko pismo...

HRT
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
12.01.2018.
u 23:15

Danima traje drama oko Alojza Tomaševića. Hoće li dati ostavku, što je rekao Plenkiju, a što Plenki njemu?

SUBOTA, 6.1.

Kristalna dvorana hotele Westin, božićni prijem Srpskog narodnog vijeća. Govori Plenkija, Mikija i Pupija. Vučićevog izaslanika koji je lani branio Srbe svim sredstvima, ove godine nema. Ipak, ponovo incident. Prilikom lomljenja česnice, nitko se nije pohvalio pronalaskom sretnog novčića. Dvije su verzije. Navodno je u blizini viđen numizmatičar Šuker, neki kažu da je novčić pronašao i u džep stavio Arsen Bauk, koji je bio na prijemu. Navodno se Bračanin prepao da će mu ga uzeti, ako ga pokaže...

NEDJELJA, 7.1.

Slovenija je na nogama! Opća opasnost proglašena je u Ljubljani, Kranju, Celju i mnogim drugim gradovima. Hrvati prihajajo! Ograničena skijaško-snowborderska pješačko-automobilska akcija hrvatskog pješaštva i skijaštva, nije mogla proći nezapaženo. Rogla je naša! Naši skijaši nakon desanta odmaraju uz domaće sarme i gemište. Ne treba se uspavati i zanijeti velikim uspjehom. Slovenci spremaju kontru na ljeto, kada se spremaju okupirati naše plaže plivačko-ronilačkim desantom.

PONEDJELJAK, 8.1.

Trebao je to biti veliki dan u životu pukovnika u miru i povremenom nemiru Petra Janjića Tromblona. Na žalost, obavještajni odjel njegovog Stožera, potpuno je zakazao. Naime, nitko Tromblonu nije javio da na vlasti nije SDP, nego HDZ. Dakle, ništa šator, ništa plinske boce, ništa trombloni, ništa invazija u slovenski akvatorij. Pukovniče, ostav do daljnjeg! Tromblonu su leđa okrenule braniteljske udruge i politika. Ne samo da nema invazije, nego je i regata otkazana. Neka ide na Mrduju.

UTORAK, 9.1.

Svako malo Zdravko Mamić Maminho okupi novinare i pokuša reći istinu. Trudi se, grči, viče, psuje i prijeti, sat-dva pokušava i odustane. Kako svemu dođe kraj, nakon dva sata nježnog uvoda tijekom kojeg se općinstvu prikazao kao duša od čovjeka kojem je na srcu samo boljitak Dinama i nogomtaštva u Hrvata, danas je konačno rekao istinu. Priznao je da je lagao! Godinama. Za sada je tvrdi da je lagao o poslovima svoga sina, ali polako. Istina je voda duboka. Svaki početak je težak.

HRT
1/20

SRIJEDA, 10.1.

Umro je Predrag Lucić. Bio je novinar, pisac, kazališni redatelj, unuk partizana i domobrana, sin gastarbajtera bauštelca iz okolice Drniša. Umro je čovjek, koji je, ma što bilo tko mislio, volio svoju profesiju, svoju zemlju i sve ljude u njoj. Bio je hrabar čovjek, koji je u nekim teškim vremenima izabrao biti na strani slabijih. Jednog dana naša će zemlja znati cijeniti njegov doprinos hrvatskom novinarstvu. Dobri smo mi, samo malo kasno palimo...

ČETVRTAK, 11.1.

Danima traje drama oko Alojza Tomaševića. Hoće li dati ostavku, što je rekao Plenkiju, a što Plenki njemu? Na kraju nije odstupio, pa je dobio otpust iz stranke. Časni sud HDZ-a, nakon kraćeg tromjesečnog razmišljanja, isključio ga je iz stranačke obitelji. Novinari tvrde da je sve prelomio jedan Šeksov poziv, ali usred te drame stiže vijest da je Lojzekova supruga Mara povukla prijavu. Je li nju netko nazvao? Zašto je Mara odustala, to je puno važnije pitanje.

PETAK, 12.1.

U sklopu akcije Plaćamo pretplatu i uređujemo program, ispred HRT-a se okupila skupina građana, prevođenih poznatim TV kritičarem Ljubom Ćesićem Rojsom. Nije im se svidjelo nekoliko filmova na repertoaru HRT-a. Demokratsko vodstvo javnog servisa, uvažilo je njihove zahtjeve. Ako imate primjedbu na program samo dođite pred zgradu. Dobro, pomaže i ukoliko netko napiše neko pismo, neki ministar na primjer, ali nije uvjet. U Splitu kaubojska pobjeda nad Srbijom, bez ijedne ružne riječi s tribina! Znači, može se.

HRT
1/5

Komentara 8

DU
Deleted user
23:45 12.01.2018.

Moglo bi se lako doci i pred zgradu VL puno vi sebi dajete za pravo da lupetate.

Avatar navijač
navijač
07:56 13.01.2018.

Onaj tko ima obavezu plaćanja pretplate valjda ima i neka prava. HRT neće moći još dugo tako. Proizvode filmove, naplaćuju reklame i tko zna kako još pbrću naš oteti novac. Ali nićija još do zore nine gorjela.Zato. se i bojeje Hasanbegovića, koji češlja knjige.

VE
verica2
10:33 13.01.2018.

Kad na demokratskim izborima izabrani zastupnik s ogromnim brojem glasova postane ministar kulture, kad postane članom kazališnog vijeća, onda se smije, čak je i poželjno, doći pred zgradu (Sabora, Ministarstva kulture ....).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije