Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAČKA GRUPA

Akcija USKOK-a i policije: Zbog 20 kilograma kokaina uhićeno više osoba

Ilustracija
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
07.03.2020.
u 11:41

Policija je osumnjičenicima pretražila kuće, vozila i stanove te je nađeno oko 20.000 eura i nešto sitno oružja.

U zajedničkoj akciji USKOK-a i policije uhićeno je više osoba zbog sumnje da su se duže vrijeme bavile preprodajom droge. Prema neslužbenim informacijama za zloporabu droge, za sada se sumnjiči 13 osoba, od kojih je jedna već od ranije u zatvoru dok se neke ne nalaze na teritoriju Hrvatske.

Prema onom što je za sada poznato, sumnjiči ih se da su što u sastavu zločinačke grupe što van nje kroz duže vrijeme nabavljali i preprodavali veće količine raznih droga. Konkretnije radilo bi se o 20 kilograma kokaina, te pet kilograma amfetamina. Sumnja se da su krijumčarili i najmanje pet kilograma marihuane.

Policija je osumnjičenicima pretražila kuće, vozila i stanove te je nađeno oko 20.000 eura i nešto sitno oružja. Osumnjičenici bi tijekom dana trebali biti dovedeni u USKOK radi ispitivanja, nakon čega će se odlučiti hoće li i za koliko njih biti traženo određivanje istražnog zatvora. 

Ključne riječi

Komentara 8

SJ
Samo ja
12:05 07.03.2020.

A gdje???

Avatar Zzzz
Zzzz
14:47 07.03.2020.

Nije to ništa čudno za Istru, oni su već 20 godina rekorderi po broju ovisnika.

AI
airwarrior
12:32 07.03.2020.

stvarno informativno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije