Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera HAC
Povratak na članak

Akcija Nesklad: Sutra blokada imovine Slavena Žužula

Skladgradnja je bila kooperant na gotovo svim dionicama i obojila je tunel Čardak.

Komentari 8

GA
gabrijelakunstler
16:35 30.11.2009.

kada bi se uradila temeljna istraga svih poduzeca i poduzetnika vise od polovice bi trebalo biti u zatvoru, ukljucujuci ove u vladi.

VL
OB
-obrisani-
16:42 30.11.2009.

E sad tu još treba dodati Kaljmetu, Vukelića, Polančeca, Rončevića, Šukera, za sad, i sve ljepo optužiti za udruživanje u zločinačku organizaciju.

VL
KA
Kakma
18:09 30.11.2009.

Luka je tvrdio: Nema Afera u Hrvatskoj.Puk bi mu morao vjerovati,jer on predsjednik Sabora i clan HDZ-a.,a ti ne smiju lagati.

VL
Avatar skala
skala
19:11 30.11.2009.

iz teksta: stekli imovinsku korist od oko 22 milijuna kuna Kao što sam već negdje napisao, po načelu 1 milijun za 1 god. zatvora (zbog sve veće zagušenosti sudstva sa samim časnim i poštenim spodobama) , znači za svakog 22 godine bez mogućnosti pomilovanja. Kad bi sudstvo izreko takvih sttinjak presuda, za godinu dvije opet bi se u hrvatski riječnik vratile riječi poput moral, čast, poštenje, sram itd.

VL
MA
max221
20:09 30.11.2009.

Zašto VL ignorira jučerašnji intervju NU2 s Malicem? I Famozng vrtlara kalmetu?

VL
OB
-obrisani-
20:14 30.11.2009.

EuJanez. Davčna uprava poroča, da odkriva na stotine podjetij, ki na tako imenovanih REK obrazcih o izplačanih plačah in obveznih dajatvah poročajo, da so prispevke plačali, a jih v resnici niso

VL
VI
virtual
20:26 30.11.2009.

Ljudi moji! Nekome je spomenuta ekipa stala na žulj i to je sve onda isplivalo u javnost..Moj prijatelj je dobio otkaz u hac-u,kao višak(nisu mu produžili ugovor),da bi nedugo zatim zaposlili \"tatino\"dijete,a o gradnji ceste i koperantima,i koperantima \"koperanata\" netreba puno ni pričat. Ekipa je zapala u probleme kad je ponestalo gotovine u optjecaju,i počeli se međusobno optuživat i onda je sve isplivalo van. Činjenica je da od naplate cestarina se ubiru veliki novci,da ne kažem ogromni,i svatko od tih igrača bi htio dio tih novaca zadržati u svom džepu!!!!1

VL
OB
-obrisani-
14:30 01.12.2009.

ovog ljeta neko vrijeme nisu izdavali račune na naplati sv. helena kod zeline

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.