Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrdoljak na Twitteru:

'Ajmo malo natrag na osnove: Savka Dabčević Kučar...Kučar...Kučar...'

Ivan Vrdoljak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
05.05.2017.
u 11:10

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak na Twitteru se našalio sa svojim jučerašnjim gostovanjem na televiziji.

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak na Twitteru se našalio sa svojim jučerašnjim gostovanjem na televiziji. 

U Dnevniku Nove TV mu je, kada je govorio o utemeljiteljici HNS-a Savki Dabčević Kučar, izletjela psovka te je umjesto Kučar rekao K***. 

"Ajmo malo natrag na osnove: Savka Dabčević Kučar...Kučar...Kučar...Kučar...", napisao je Vrdoljak u statusu uz fotografiju na kojoj drži knjigu Savke Dabčević Kučar "Hrvatski snovi i stvarnost".

 

Komentara 6

DA
damascus
11:51 05.05.2017.

Ipak je Vrdoljak zaboravio da je nakon je Savke Dabčević Kučar u jednome trenutlku i uz njezinu suglasnost, na čelo te stranke došla Vesna Pusić i jednom prigodom sa Savkom otvarala spomen ploču na Fiiozofskome fakultetu u prigodi obljetnice Hrvatskogaga proljeća . Pusić je u vrijeme hrvatskoga proljeća bila žestoko na protuhrvatskim pozicijama i protiv sveučilištaraca javno proklamirajući i vrišteći da ih treba sve pozatvarati. Slična u ono vrijeme, kao danas Sabina Glasovac. Iza i toga razočarenja koje je narod vidio, jer je Savka dopustila da se u stranku infiltriraju takvi ljudi, zapravo je pala u zaborav. Sada se Vrdoljak poziva na Savku, a zapravo je isti kao Pusićka. Ne vole baš svoj narod! Vole druge (jugo) narode ali i hrvatski novac. Eto to je danas HNS.

Avatar Personal
Personal
13:09 05.05.2017.

Molim da se SDP-ovog bivše ministra Vrdoljak i njegove prijatelje vlasnike firmi koje su dobile koncesije za uvaljivanje razdjelnika u 170 tisuća obitelji. Tko će meni i svima ostalima vratiti taj novac? Molim da se upita Vrdoljaka, SDP i onog Iajavog Marasa.

Avatar Personal
Personal
12:38 05.05.2017.

HNS je stranka odnarođenih elitista koji sa sirotinjom i umirovljenicima nemaju nikakve veze i kojima se obični mali čovjek Hrvat doslovno gadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije