Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SE DRUGI NIJE PROGURAO...

Ah, ta karma! Ovako se osvaja listić vrijedan milijune!

Srećka
Foto: Robert Anić/PIXSELL
01.10.2016.
u 10:02

Važna opomena svima koji do cilja dolaze preko reda

Dok je čekao u redu za srećku u lutriji, jednom se mladiću dogodilo ono što svi preziremo: netko se pregurao preko reda, baš pred njim. 

No, obzirom kako mu se nije žurilo, nije se htio svađati i strpljivo je čekao svoj red. A da mu se čekanja isplatilo, najbolje pokazuje to što je upravo njegov listić bio dobitni, prenosi Metro.Co.Uk.

Milijunski dobitnik s Novog Zelanda, koji je želio ostati anoniman, komentiro je kako 'karmom ipak sve dođe na svoje - da se nije progurao, on bi bio dobitnik, a ne ja!'

>> Sustigla ga karma: Muškarac iz Poljske skupo će platiti pokušaj prevare u rovinjskom restoranu

>> Hrvat dobio milijune na Eurojackpotu i objasnio kako je izabrao prave brojeve

Ključne riječi

Komentara 2

KV
kvatrić
10:57 01.10.2016.

Bilo bi pristojno i politički da osim ovih budista i hunduista koji stalno dave sa karmom, zaposlite i kojeg katolika, jer mi katolici vjerujemo u Isusa i život vječni, a ne u Budu, poganske demone i reinkarnaciju.

Avatar ShuPac
ShuPac
10:33 01.10.2016.

Karma iz a bič!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije