Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rabin presudio

Agentice Mossada mogu imati seksualne odnose s neprijateljima

izrael
Reuters
05.10.2010.
u 08:44

Tajne agentice mogu zavoditi "teroriste" pa čak i imati seksualne odnose s njima kako bi dobile važne informacije ili ako vjeruju da će ti odnosi dovesti do njihova uhićenja.

Seksualni odnosi s neprijateljem radi izvlačenja informacija važnih za sigurnost Izraela u skladu su sa židovstvom, ocijenio je jedan rabin u studiji koju je objavio list Yedioth Ahronoth.

Članice izraelske tajne službe Mossad mogu zavoditi "teroriste" pa čak i imati seksualne odnose s njima kako bi dobile važne informacije ili ako vjeruju da će ti odnosi dovesti do njihova uhićenja, tvrdi rabin Ari Shvat.

Njegova studija, koja se ne bavi ponašanjem muškaraca u Mossadu, nosi naziv "nedopušteni seks za dobrobit nacionalne sigurnosti". Rabin je izričito naglasio da je "takve zadatke preporučljivo povjeriti dobro obučenim ženama".

Ključne riječi

Komentara 49

DS
dstranjg
09:26 05.10.2010.

uff ! moram nekako prosiriti glasine da sam opasni terorista ili spijun... :)

UK
Ugo Kajvez
13:39 05.10.2010.

Pa i nije čudo onda što židovi drže porno industriju u SAD-u ......

B6
Booyaka 619
11:47 05.10.2010.

Ja sam neprijatelj ali bi sve odrukao prvoj s lijeva... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije