Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prijetnja

Agencija za nuklearnu energiju: Iran priprema atomsku bombu

'atomska bomba'
'
14.10.2011.
u 10:35

Navodno postoje satelitske fotografije koje potvrđuju nabavu materijala potrebnog za proizvodnju atomske bombe.

Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) uskoro će objaviti da je iranski nuklearni program usmjeren na stvaranje atomske bombe, javlja francuski list Le Figaro.

Najveće i najsloženije izvješće koje je IAEA ikad morala napisati o tako osjetljivoj temi trebalo bi biti izneseno na sljedećem zasjedanju čelnika agencije koje će se održati 17. studenoga u Beču. Militantni karakter iranskog nuklearnog programa više nije bezopasan.

Navodno postoje satelitske fotografije koje potvrđuju nabavu materijala potrebnog za proizvodnju atomske bombe kao i izvješća stručnjaka i disidenata.

Ključne riječi

Komentara 529

OB
-obrisani-
23:38 14.10.2011.

ni šerif ni mudžahedin

JJ
juxxy jazz
10:55 14.10.2011.

Prvo su iranski agenti optuženi od strane amerikanaca da su pripremale atentat na saudijskog veleposlanika, a sada stižu optužbe da pripremaju atomsku bombu. Je li to priprema za novi rat?

RE
@rea
19:20 14.10.2011.

I nije to bila revolucija, to je bila devolucija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije