Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu sami

Afrodita hitno treba smještaj, a volonteri pomoć za plaćanje veterinarskih troškova

Foto: Privatni album
1/3
04.04.2020.
u 20:23

Kujica je prije pola godine pronađena u Lovasu, imala je slomljenu čeljust, novom operacijom izvađeni su joj fiksatori i konačno može normalno jesti i piti

Kujicu Afroditu, koju je nepoznata osoba prije pola godine u Lovasu pretukla i slomila joj čeljust, i dalje prati nesreća.

Nakon operacije spajanja čeljusti imala je privremeni smještaj i nije se vratila na ulicu, no nedavno je ostala i bez njega. Istovremeno s gubitkom smještaja javili su se i zdravstveni problemi. Afrodita je zbog upale čeljusti nekoliko tjedana bila u stacionaru, upala je liječena antibioticima, a nakon svega čekala ju je još jedna operacija. Konačno joj je iz čeljust izvađen fiksator i ona napokon normalno jede i pije.

Foto: Privatni album

– Afrodita se oporavila i ne treba dodatnu skrb. Imamo problem jer više ne može biti u stacionaru, a nemamo smještaj za nju. Uz to, ne možemo sami pokriti ni troškove operacije i pregleda u ambulanti – objavili su na Facebook stranici Malina on wheels, čiji su se volonteri u najtežim vremenima ponudili da pomognu Afroditi.

Sad je pomoć potrebna i njima, jer Afrodita ubrzo postaje beskućnica. Iako je umiljata i slaže se sa svima, a ima oko dvije godine. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici, ili na 091/49-41-466.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije