Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutna smaknuća

Afganistanska policija želi kazniti kamenovanje mladog para

taliban, afganistan
AFP
27.01.2011.
u 19:52

Žena se pod kišom kamenja očajnički pokušavala iskopati iz rupe u zemlji, ali uskoro ju je gromada pogodila u glavu. Burka se zacrvenjela od krvi, a Siddiqa je pala u rupu

Talibani su kamenovali ljubavni par u sjevernom Afganistanu, a cijelu torturu snimali su mobitelom. Snimka je procurila do afganistanske policije, koja je ostala zgrožena viđenim. Snimka počinje prizorom dvadesetpetogodišnje žene zamotane u plavu burku koja je zakopana do struka u zemlju. Nakon što je lokalni mula okupljenim talibanima objavio presudu, poletjela je hrpa kamenja prema nesretnoj djevojci po imenu Siddiqa.

Žena se pod kišom kamenja očajnički pokušavala iskopati iz rupe u zemlji, ali uskoro ju je gromada pogodila u glavu. Burka se zacrvenjela od krvi, a Siddiqa je pala u rupu uz glasno zapomaganje. Potom joj je prišao jedan od talibana i u tijelo ispalio tri metka, a onda je pred rulju doveden njezin ljubavnik kojeg su kamenovali do smrti.

Cijeli video toliko je strašan da su na internetu objavljeni samo dijelovi torture, dok je punu snimku afganistanska policija dostavila zapovjedništvu NATO-a u Kabulu.

– Kamenovanje se dogodilo na teritoriju koji kontroliraju talibani, ali ipak smo odlučili tamo uputiti posebne istražitelje. Krivci za ubojstva jasno se vide na snimci i bit će uhićeni – kaže policijski general Daoud Daoud.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar GERO2
GERO2
11:13 28.01.2011.

Kad Milorad Dodik ode s vlasti ovakvi scenariji kao u ovom prilogu ce biti realnost u BiH gdje vladaju Muslimani,pa vec sad ima tog kak se veli Scheriat.

CR
crofly
11:36 28.01.2011.

Strasno! Zar ti ljudi i zene koji bacaju kamenje na te jadnike nemaju poslije nocne more?!

OB
-obrisani-
13:00 28.01.2011.

odvratni SERIJAT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije