Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA
Povratak na članak

Afganistan: Najmanje 12 poginulih u nesreći vojnog helikoptera

Helikopter je prevozio tri člana ukrajinske posade i 11 afganistanskih vojnika. Prema prvim podacima dva člana posade i 10 putnika su smrtno stradali, precizira se u priopćenju.

Komentari 1

TO
Toni70
11:44 04.09.2018.

Usput interesantno zapažanje i nakon 17 godina upornog demokratiziranja i koliko to demokratskih država tamo vojno pomaže između 50 do 60 stranih nezvanih država se intenzivno jako brine za Afganistance i Afganistanke .( sve udovice bez marama ) Prošle godinee ih je javljaju zapadne novine smo 10.000 civila Afganistanaca poslano direktno Alahu .. Naravno 4-7 puta 10.000 ih . je ranjeno samo tako da se zna ... Naravno eto dogodi se nažalost evo vidimo da stradaju rijetko jako rijetko i svojom krivicom "dobročinitelji naoružani stalni i nezvani gosti" kod toga naroda... To su sve samo realne činjenice i ništa drugo ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.