Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na žalbu obrane

Afera Remorker-HAC: Livakoviću i ostalima ukinut pritvor!

Zdravko Livaković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
06.03.2014.
u 19:22

Do daljnjega Livaković i ostali ne smiju kontaktirati sa svjedocima te bez dozvole suda napustiti mjesto boravišta.

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda ukinulo je istražni zatvor Zdravku Livakoviću, Stjepku Bobanu, Damiru Kezeleu i Milivoju Mikuliću, osumnjičenima u aferi Remorker, točnije njezinom dijelu koji se odnosi na HAC.

Istražni zatvor im je ukinut nakon žalbi obrane, te je zamijenjen mjerama opreza. To konkretno znači da do daljnjega Livaković i ostali ne smiju kontaktirati sa svjedocima, te bez dozvole suda napustiti mjesto boravišta.

Njih se sumnjiči za izvlačenje novca iz HAC-a, a cijela afera je otkrivena nakon što se doznalo za Igora Premilovca i njegovu tvrtku Remorker preko kojih je, kako se sumnja, novac izvlačen iz HAC-a i HGK-a.

>>Kalmeta o blokadi Livakovićeve imovine: Država i institucije rade svoj posao

>>Osumnjičenima određeno mjesec dana istražnog zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije