Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera HEP-Dioki

Sanader i Ježić došli na pripremno ročište. Sloković: Možda ćemo tražiti obustavu

Zagreb: Sanader i Ježić došli pripremno ročište u aferi HEP-Dioki
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
14.12.2017.
u 09:10

U aferi HEP-Dioki Sanader se tereti da je naložio Mravku da poduzećima u Ježićevom vlasništvu proda struju po povlaštenoj cijeni

Ivo Sanader i Robert Ježić jutros su došli na zagrebačku Županijski sud gdje treba biti održano pripremno ročište u aferi HEP-Dioki. Riječ je o postupku u kojem je optužnica podignuta 2012. godine, no suđenje još nije počelo.

Razlog tome bili su učestali zdravstveni problemi Sanadera i Ježića te njihovog bivšeg suoptuženika Ivana Mravka, koji je u međuvremenu preminuo. Jadranka Sloković, braniteljica bivšeg premijera, na ulasku u sud kazala je kako će možda tražiti obustavu ovog postupka. 

Zagreb: Sanader i Ježić došli pripremno ročište u aferi HEP-Dioki
1/10

U aferi HEP-Dioki Sanader se tereti da je naložio Mravku da poduzećima u Ježićevom vlasništvu, a konkretno se radilo o Diokiju, proda struju po povlaštenoj cijeni, čime je proračun oštećen za oko 4 milijuna kuna.

Pogledajte i galeriju svjedočenja Nine Badrić:

Zagreb: Sanader i Ježić došli pripremno ročište u aferi HEP-Dioki
1/8

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
10:19 14.12.2017.

i tako protiv dr ive nećete ništa imati uskoro.

MX
Mister X
20:20 19.01.2018.

Konačno neki shvačaju jedini Hrvat u vrhu koji nije pristao na Arbitražu sa Slovenijom pod cijenu daljnje ucijene Slovenije . Ali Slovenci imaju puno poslušnika i prijatelja Hrvata koji su znali kako se riješiti Dr. Sanadera i srediti sa Kosoricom i Arbitražu !!! I to jeftino da jeftinije ne ide .. Svjedoci kriminalci svjedoče i na slobodi jer iskreno nam bez dokaza sudu tvrde .. Da da da da mi smo krali krali i sve "Sanaderu dali-potajno 100% bez dokaza" . Policija zaštitari oko Premijera te viši tajni organi za sigurnost premijera nitko ali baš nitko ništa ne zna ne svjedoči a sud prihvaća samo njihovu lopovsku - istinu i ostavlja kao nagradu svjedoku 5 milijuna eura mita ( Naravno ne postojećeg ! mita ) . Vjerujem da če ga osloboditi jer če u suprotnom EU Sud imati posla i ponovo se uvjeriti kako balkanska pravda izgleda uvijek na tipičan način koji Europa ne priznaje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije