Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR

Manolić o svjedočenju: 'A nešto ću im valjda zmuljati'

Josip Manolić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
27.10.2017.
u 21:11

Nije htio otkriti što će to reći, ali je naglasio kako neće biti nikakve ekskluzive

Iako bi oporba htjela da im prvi svjedok na saborskom Istražnom povjerenstvu za Agrokor bude Ivica Todorić, zbog bojazni kako se on neće pojaviti 3. studenog, s vladajućima su dogovorene zamjene.

Pristali su na prijedlog HDZ-a i HNS-a da se svjedoke poziva kronološki. Tako će idući petak pozvati Ivičina oca, Antu Todorića starijeg, koji je izgradio Agrokombinat i njegovom propašću završio u zatvoru, i Stipu Mesića, koji je 90-ih obnašao dužnost premijera.

Već 7. studenog trebali bi svjedočiti i Milan Kovač te Ivan Penić koji su se 90-ih izmjenjivali na čelu Fonda za privatizaciju, ali i na funkcijama ministara privatizacije, kao i bivši premijer iz tog vremena Josip Manolić, koji je poziv čuo preko televizije. 

Na upit 24 sata što on Povjerenstvu može reći po pitanju Agrokora, Manolić je odvratio:

- A nešto ću im valjda zmuljati.

Nije htio otkriti što će to reći, ali je naglasio kako neće biti nikakve ekskluzive.

- Ma neće, ali će se valjda nekako uklopiti u priču. Inače, Antu Todorića poznajem još iz vremena Juge, ali kažem vam, o tome možemo nakon povjerenstva - zaključuje Manolić. 

Komentara 21

DU
Deleted user
21:50 27.10.2017.

Kolko mladih ljudi otiđu prerano a ovaj doživio starost ?

LP
ljerka.p2911
21:25 27.10.2017.

To sigurno. Stara udbašina muljao cijeli život.

Avatar dmitarX
dmitarX
21:33 27.10.2017.

Stari vampir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije