Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London
Povratak na članak

Todorićeva nova adresa: prije 50 godina susjed bi mu bio Lennon

Na Todorićevoj adresi registriran je i apartman hotela Uber, ali ondje odnedavno ne primaju rezervacije

Komentari 11

BU
Budak
23:22 10.11.2017.

Nije on unajmio stan. Vjerojatno je cijeli Kensington njegov. AGROKOR ima ca. 58 mrd. HRK duga od čega je on izvukao sigurno nekoliko mrd. Spram njemu je kraljica socijala. By the way Englezi daju državljanstvo “istaknutim strancima” a on je rekao da je “građanin Engleske”.

VL
KU
kupatilo
02:37 11.11.2017.

Jedino stoje poveznica između njih je daje ovaj pjevo a Todoric tek treba da propjeva.

VL
KU
kupatilo
02:24 11.11.2017.

Svoja ja nisi ti svoja.Da Todoric nenapravi staje napravio nikad nebi bilo svih ovih dodataka.Ako Ramljak i drustvo rijese 50 milijardi duga u cemu je problem da uzmu pola milijarde.Ja mislim dacemo biti gladni zbog onih 58 a ne ovih pola milijarde.Stvarno bi morala promjenit ime u nisi sva svoja.

VL
AA
aabbcc
19:03 11.11.2017.

Nije to sa neba doslo sve su mu to vrijedni radnici Agrokora zaradili da Gazdu zbrinu.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:59 11.11.2017.

Neka Je,,,,,ne zavidim ni malo našem domoljubu Ivici Todoriću,,,sve mu je to vlast omogučila i s pravom i treba da uživa kao KRALJ,,,jer Todorić i jeste KRALJ.Zaštitimo Ivicu ,,,,Todorića,,,,ŽIVIO !

VL
AM
AMD------------------------
11:37 11.11.2017.

ljudi kao todorica je svijet pun-oni su odgovorni za siromastva od afrike preko amerike,rusije,evrope i cijeloga svijeta. i ne samo siromastva nego cijeloga nereda drustava,zemalja,nacija-svi ratovi su uzrokovani njihovim egoizmima i totalnoj zloupotrebi moci.to su lesinari koji su unistili radne,redne,neduzne.

VL
SV
svojaja
23:33 10.11.2017.

U mom susjedstvu zive multimiliarderi najbogatiji na svijetu i koga to zanima u zivotu? Sto bi ja sada trebala naslikavati tudje kuce i huskati ljude na njih? Vi ste toliko jadni i bijedni, zaostali i nazadni, da je zastrasujuce slusati u sto ste se pretvorili i sto su politicari banditi ucinili od vas.

VL
SV
svojaja
23:11 10.11.2017.

Mene zanima gdje boravi onih sto i kusur Ramljakovih ''savjetnika'' sto je doveo iz inozemstva u Hrvatsku da pljackaju nasu zemlju? Gdje stanuju oni u Hrvatskoj, lopovi sto kostaju kompaniju milione eura i koji su dosli opljackati Hrvatskoj djeci kruh iz usta i unistiti radna mjesta na tisuce nasih gradjana? Pisite o tome, to zanima nase gradjane. Bavite se svojim poslom profesionalno, nemojte proganjati samo jednu stranu, a sakrivati od javnosti drugu stranu medalje. Pogledajte sto pise ''Index'' o presudi INA-MOL koju je anemicni skrivao od javnosti. Svijet nas svrstaje u zemlje korupcije i drzavnoga kriminala u koje se ne moze imati povjerenja i Institucije u zemlji. To ce Todoric sve upotrijebiti protiv vas na sudu u Londonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.