Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR

Todorić napao Plenkovića: 'Ponovno iznosite neistine'

Ivici Todoriću određen je pritvor, a njegovi najbliži suradnici pušteni su da se brane sa slobode
Foto: Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
1/4
25.10.2017.
u 19:30

'To nije mistifikacija gospodine Plenkoviću. To je vaša transparentnost i vjerodostojnost!

Ivica Todorić, bivši vlasnik koncerna Agrokor za kojim se raspisana crvena tjeralica, obratio se javnosti putem svog bloga.

U objavi optužuje premijera Plenkovića i Vladinog povjerenika za Agrokor Antu Ramljaka za iznošenje neistinosti koje za cilj imaju obmanjivanje javnosti, a tiču se transparentnosti djelovanja izvanredne uprave.

Objavu prenosimo u cijelosti.

Premijer Plenković ponovno je danas iznio neistinu koja je, zasigurno, za cilj imala obmanjivanje javnosti. Naime, gospodine Plenkoviću, na web stranicama Agrokora nema transparentnosti i objava o svim aktivnostima izvanredne uprave, i to nije, kako vi kazete, nikakva mistifikacija, nego vrlo jasna činjenica. Na web stranicama nema informacija o roll up kreditu i kriminalnom pogodovanju strvinarskom Knighthead fondu kojemu je vaš transparentni Ramljak dao povlaštene informacije prije nego ste ga Vi imenovali izvanrednim povjerenikom.

Taj isti Vaš transparentni izvanredni povjerenik, davši povjerljive informacije američkim strvinarima, omogućio im je da kupe obveznice nominalne vrijednosti od 300 milijuna za samo šezdesetak milijuna. A onda je transparentno krenuo u roll up u kojem strvinari sudjeluju s 500 milijuna. No, u tom transparentnom aranžmanu, Ramljak i ministrica Dalić otkupe obveznice strvinara koje su platili manje od 60 po nominalnoj vrijednosti za 268 milijuna eura! I to nije sve - Agrokor im je transparentno i dalje dužan 500 milijuna plus kamate, a oni pod hipotekom imaju Agrokorovu vrijednost od milijarde. To nije mistifikacija gospodine Plenkoviću. To je vaša transparentnost i vjerodostojnost!


.

Komentara 9

DR
droza
20:01 25.10.2017.

Todoriću ne seri! Jesi li "transparentno" bilo ne prikazati dubiozu od 27 milijardi kuna?

Avatar dobry
dobry
20:40 25.10.2017.

Međusobni obračun hijena...I. Todorić protiv tkzv. "utemeljitelja" (Šeks & co.) koji su mu sve ovo omogućili i koji su dijelili plijen, najveće sustavne i smišljene pljačke u hrvatskoj povijesti. Plenković je tu samo lutka na koncu u Šeksovim rukama...Jedino im po obimu može parirat Bandićev Holding, ali Bandićev "Todorić" još uvijek je poslušan svome mentoru. Dakle imamo "utemeljitelje" versus hercegmafija, a tko je "jamio" više saznat ćemo kada capo di tutti capi hercegmafije, Bandić, dođe na red...

MU
Muncimir
19:38 25.10.2017.

Borba prsa u prsa između Pinokia i Ali Babe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije