Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Agrokor
Povratak na članak

Prodanović: Odgoda ročišta za Todorića iznenadila njegove hrvatske odvjetnike

Dodao je i da Todorićeve hrvatske odvjetnike sada "čeka određeni angažman".

Komentari 7

DU
Deleted user
13:01 08.11.2017.

Ha, velika je igra tu u pitanju. Prvo je istočni kapital htio nadmudriti zapadni kapital, a onda je zapadni kapital uspio sa novim kreditima nadmudriti istočni kapital. Onda su cijene Agrokorovih dionica pale 90% (ne zna se tko tu koga,a, za sada). Onda se prije predaje gazde, otkriju računi vidi slučajnosti Srpskog Ministra bez lisnice sklonog istoku, ali gle čuda nađu i ime kraljevske obitelji iz Londona i onda se gazda preda i mi naivci mislili odmah ga šalju u RH.

VL
SM
san.martino
12:56 08.11.2017.

Najvise se lex agrokoru raduju odvjetnici!

VL
SV
svojaja
13:02 08.11.2017.

Zlocinacka je mislila ciganciti po zemlji i servirati svoju kaubojstvinu javnosti da se zabavljaju pod medijima, dok oni budu pljackali kruh iz usta hrvatskoj djeci i rasprodavali zemlju narodu. Ali ocito da su im Englezi zviznuli samarcinu i stavili ih na svoje mjesto isto kao i 40-ih.

VL
DE
delnice22
23:03 08.11.2017.

Vidi cede dehbelana, stekao bogatstvo braneci kriminalce.ODJEBI CEDO

VL
KA
karlodrago
23:07 08.11.2017.

LexAgrokor dobro došao ovima lešinarima odvjetnicima Čedi,Jadranki,i i.t.d.

VL
Avatar Django
Django
14:42 08.11.2017.

Što ako je Agrokor ustvari projekt naših "prijatelja" u Engleskoj i Rusiji, projekt koji je uspio objediniti manje-više sve što u Hrvatskoj a dobrim dijelom i u ostatku bivše države vrijedi, sa ciljem da se kroz generiranu prezaduženost u povoljnomm trenutku aktivira promjena vlasništva, prvo iz hrvatskih u ruske, a potom preproda ili pokloni, a pogodite sami kome? Što ako je sve pažljivo planirana ekonomska reintegracija "regiona"? Što ako je Todorić, milom ili prinudom, samo izvršitelj cijelog procesa? Dobrovoljnih pomagača u hrvatskoj politici sigurno nikad ne bi nedostajalo. Što ako on već sada ima putovnicu Ujedinjenog kraljevstva? E, ako je to tako onda mu svi koji se sada nadaju nekakvom procesu i dugogodišnjoj zatvorskoj kazni u Hrvatskoj, mogu kolektivno staviti soli na rep. Ne smijulji se Todorić ovako veselo bez debelog pokrića.

VL
SJ
Sve je uzalud
13:35 08.11.2017.

...10.travnja.....................ročište ...........ima li to veze sa NDH.....proglašenja zloglasne Nezavisne Države Hrvatske (10. travnja 1941.).............nema li kakove poveznice.................bože me sačuvaj...............ko nam to pakira.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.