Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZMAGO JELINČIĆ

Vučić ponosno pozirao sa Slovencem poznatim po vrijeđanju Hrvata: Evo što je sve govorio

Twitter
01.09.2021.
u 15:49

Jelinčić se, podsjetimo, 2007. godine kandidirao za predsjednika Slovenije

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu se na strateškom forumu na Bledu fotografirao s kontroverznim slovenskim političarem Zmagom Jelinčićem.

Fotografiju susreta na Bledu na Twitteru je objavio Zmago Jelinčić.

Jelinčić se, podsjetimo, 2007. godine kandidirao za predsjednika Slovenije.

U predizbornoj kampanji te godine se na slovenskom radiju Hit sučelio s protukandidatom Mitjom Gasparijem.

Tom prilikom Jelinčić je ustvrdio da "Hrvatska do kraja Drugog svjetskog rata nije ni postojala".

"Vrijeme je da se Hrvati pogledaju u ogledalo i shvate da su stoka", rekao je tada čovjek s kojim se danas fotografirao Aleksandar Vučić.

Komentara 42

FM
fmica
17:56 01.09.2021.

to je jedino kaj moreju,slikati se......

MK
MKinkognito60
18:22 01.09.2021.

U bosni je jedna izreka poturica gora od turčina, e to važi i za jelinčiča. svi njegovi preci su rođeni u Hrvatskoj i to na području koje nije ni po njegovim kartama sporno. On se od alternativnog "zdrvilca" preobukao u političara (recimo približno Hrvatski Pernar). On je u Sloveniji samo zabavan, u Srbiji ga uzimaju ozbiljno a čini mi se i Hrvatskoj. Osobno ga dobro poznajem i često smo se družili ali moj posao me odvukao pa se više ne družimo i ovo što sam napisao o njemu to sam mu puno puta rekao i on se samo smije nato. Inače smtrate ga za nacionalista i tako stranku naziva ali časti TITA i njegovu bistu ima u dvorištu obiju poznatih velikih kuća sa dvorištem. Što se tiče njegovog alternativnog "zdravilstva" bio je dobar, imao je odlične recepture za kreme i tinkture koje je naslijedio od bake travarice. Nije postavljao dijagnoze nego je potpomagao liječenje zvanične medicine. U politici je komedijant doduše ima izvore informacija ali to danas nije problem. Imate i drugog porijeklom Hrvata to vam je Karel Erjavec. I nađe ih se u Slovenskoj politici još ali interesantno je što su svi nekako protiv Hrvatske. Prokažite njihovo porijeklo pa će te ih utišati.

IS
istinomer
16:35 01.09.2021.

U Sloveniji je uvek bilo čevnika JVO ( Jaka Avšič , Karl Novak ... ) Zašto se čudite .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije