Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARAC IZ ALEPA
Povratak na članak

'70-ih sam stigao u Vukovar iz Sirije, pokrenuo biznis, pomagao u ratu, a onda je grad nestao'

U ratu je spašavao ranjenike, a danas u gradu na Dunavu zapošljava 135 radnika.

Komentari 5

BO
bolnaistina
18:48 18.11.2020.

Titograd, Ne prljaj gospodina, osobno gospodina poznam, ako ti on sam ne može pomoći, snaći će se, da ti se pomogne, i neće tražiti protuuslugu, kao mnogi ovdje koji se javljaju, svoju lipu prodali bi za tisuću kuna, a kad njima treba, uzeli bi ti život i dušu.

VL
Avatar Udojürgens
Udojürgens
21:25 18.11.2020.

Veliko poštovanje za ovog čovjeka.

VL
JA
jadnatikoza
20:46 18.11.2020.

Čovjek je napravio za Hrvatsku više od Škore, Kolinde, Milanovića, Mesića, Plenkovića i Raspudića zajedno. Hasand-bega i Penavu ne računam, oni su u kategoriji 'bože me sačuvaj'. Nemoj da čujem jednu ružnu o ovom gospodinu!

VL
PV
prcko.vita
19:39 18.11.2020.

Zahvaljujući našem pametnom stožeru civilne ne zaštite sada možeš da gledaš kako nestaje cijela država Hrvatska, a ne samo jedan grad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.