Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ucjenjuju Ramljaka
Povratak na članak

6 zahtjeva dobavljača Agrokora: Ispunite ih ili ne damo robu!

U Agrokoru pozivaju dobavljače na sastanak u srijedu i kažu da probleme koje je napravila stara uprava ne mogu brzo riješiti.

Komentari 8

DU
Deleted user
08:40 23.05.2017.

Jakih mi dobavljača! Tko bi pametan čekao na isplatu toliko dugo? Država pod pritiskom generala Glasnovića počinje isplatu DUGA pripadnicima HVO-a! Tko ne plaća na vrijeme krši zakon! Hoće li država i Agrokor u zatvor kao što bih išao ja u datom slučaju? Cirkus, samo što se ja više pajacima poput Šeksa i Plenkovića više ne mogu smijati.

VL
DI
Dingač
10:04 23.05.2017.

zar ovi dobavljači ne vide da su ih Plenković, Dalić, ramljak i marić ponovno izigrali. kako mogu vjerovati kad su već jednom prevareni na isti način. prvo nek im plate robu pa nek je onda nose a ne prvo roba a onda moraju moliti lopove za svoje novce. ova banda na vlasti nema ni trunke časti i poštenja. ne dajte robu ljudi bez da vam je plate odmah.

VL
Avatar comparator
comparator
08:00 23.05.2017.

HDZ koji vodi ovu vladu upleo se je u priču s nejasnim ciljem pa naravno na to pitanje i tražimo odgovor jer vidimo kako je kroz Agrokor stvoren mehanizam političkog djelovanja koji se kosi s interesima slobodnog poduzetništva te se stvara određeni monopol ili što je još gore kroz takvo podzemno poslovanje netko iz politike je doveo Hrvatsku u opasnu krizu koja nije samo ekonomska . Što je bio cilj tek možemo naslutiti ali upravo zato nas čudi želja Plenkovićeve vlade spašavati taj oblik povezanosti banaka s Agrokorom kojim se direktno ugrožava porezni sustav što je kriminalno djelo i više od toga.

VL
DU
Deleted user
08:28 23.05.2017.

Sad kad su izbori prošli njima je ionako svejedno. Što se mene tiče, niti više glasujem za K+ partiju niti kupujem K+ proizvode.

VL
DI
Dingač
10:18 23.05.2017.

agrokor je jedna lopovska udruga jugokomunističkog otpada i njihov cilj je bio jednostavan. opljačkati hrvatskog seljaka i proizvođača. cilj je novac. samo naivni misle da će im novac biti isplaćen. prevaranti su pod zaštitom vlasti bez obzira dali je to sdp ili hdz.

VL
DU
Deleted user
10:58 23.05.2017.

U svijetu poslovanja poduzece bankrotira, odmah dolazi drugo i zaposljava iste radnike, a neradnike i uhljebe otpusti. Tu drzava nema sto traziti i pomagati, osim ako ne zeli opljackati porezne doprinose.

VL
DA
danijelrukavina4
20:14 24.05.2017.

Agrokor je privatno poduzeće. Ima vlasnika. Dobavljači, izvolite se obratiti vlasniku. Da ste se ovako postavili od prvog dana prema gosp. Ivici Todoriću, nikada ne biste došli u ovu situaciju. Svi ste imali koristi od ovakvog odnosa, pa sada sami i "kusajte", skupa sa bankama. Svi ste u igri bili, pa podijelite i gubitke. Izgleda da je najpametniji bio vlasnik Gavrilovića. On je davno rekao, koliko znam, nema love za isporučenu robu - nema više robe. To ga je vjerojatno i koštalo, ali čovjek sada nema problema sa Agrokorom.

VL
AO
ante.oreskovic75
09:44 23.05.2017.

Hoće li se netko od ovih pametnjakovića kandidirati za premijera da ga biramo i da sve riješi i spasi državu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.